Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διπλό πείρας στην Αμφισσα

Ο Πιερικός διαχειρίστηκε καλά το ματς και πήρε τη νίκη μέσα στην έδρα του Φωκικού παρότι τελείωσε το ματς με εννέα ποδοσφαιριστές.

 

Ο Πιερικός πήρε τη νίκη μέσα σην Αμφισσα επί του Φωκικού παρότι αγωνιζόταν για ένα ολόκληρο ημίχρονο με δέκα ποδοσφαιριστές και τελείωσε το ματς με εννέα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης δέχθηκε τις κρίσεις και από τις δύο πλευρές, αφού οι γηπεδούχοι έχουν έντονα τα παράπονα για γκολ του Κανελλόπουλου που δεν μέτρησε σε μια στιγμή που θα μπορούσε να είχε αλλάξει την ροή του αγώνα. Ο Ρούσεφ άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φαουλ και ο Κουτσοσπύρος έκανε το 0-2 με προβολή. Με τα δύο γκολ υπέρ του ο Πιερικός δέχθηκε την πίεση του Φωκικού που πίεζε ψηλα και έκλεισε τον αντίπαλο του χωρίς να σημειώσει όμως γκολ. Η πίεση αυτή δεν απέφερε καρπούς για την ομάδα της Άμφισσας.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

 

ΦΩΚΙΚΟΣ:Βρονταράς, Θωμόπουλος, Χαλούλος (73' Στόικος), Δημητρίου, Παιζάνος, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Καλλέργης, Διαμαντόπουλος, Ταμπάκης (61' Μπουλούλης), Κανελλόπουλος (68' Νικολτσής).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ:Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου,Δήμου,Πουλόπουλος, Πουρτουλίδης, Ρούσεφ, Ιντζόγλου (85' Καργιόπουλος), Κουτσοσπύρος, Ελευθεριάδης (46' Λαζαρίδης), Μπλαζέφσκι.

 

Last modified onΚυριακή, 26 Φεβρουάριος 2012 18:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep