Το άλμα της Παναχαϊκής

Η νίκη (1-0) επί του Αχαρναϊκού έφερε την Παναχαϊκή στις θέσεις της κορυφής της βαθμολογίας και έκανε τον Σπανό... να μείνει.

Η Παναχαϊκή είχε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης με τον Αχαρναϊκό τον απόλυτο έλεγχο, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις τελικές προσπάθειες που θα της έδιναν τους τρεις βαθμούς στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Από την άλλη πλευρά οι ποδοσφαιριστές του Σίνισα Γκόγκιτς είχαν καλή κίνηση στην κόντρα επίθεση, αλλά σε καμία στιγμή του αγώνα δεν κατάφεραν να κάνουν τελική προσπάθεια με αξιώσεις.

Η αναμέτρηση κυλούσε προς την «λευκή» ισοπαλία, αλλά τελικά κρίθηκε από το σημείο του πέναλτι, όταν ο Κωστόπουλος έκανε άτσαλο μαρκάρισμα στον Στεργίδη και στο 83ο λεπτό ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πέδρο, έστειλε στην αριστερή του γωνία τον Παγούδη και στην δεξιά την μπάλα για το 1-0 που έφερε την Παναχαϊκή στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας έστω μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (16/11). Σημειώνεται ότι η ομάδα του Μενιδίου γνώρισε την πρώτη φετινή ήττα εκτός έδρας, ενώ οι «κοκκινόμαυροι» κατέκτησαν το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο εντός έδρας μετά το εξ αναβολής ματς με την Κέρκυρα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Δημήτρης Σπανός μίλησε για εγγυήσεις που πήρε και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της ομάδας της Πάτρας.

ΤO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 1-0 

ΓΚΟΛ: 84' πεν. Πέδρο

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Ασίγκμπα, Κοντοδήμος, Κάργας, Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης (78' Μητρόπουλος), Χατζής, Πέδρο, Ντελέκος (35' Χαρτσιάς), Στεργίδης (89' Καρβουνιάρης), Τζίλας

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Σωτηράκος (68' Ταμπάκης), Μωϋσιάδης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Αθανασίου (57' Εμέκα), Ματσούκας, Χριστόπουλος, Ιωαννίδης, Ομπράντοβιτς (77' Παπατόλιος), Παβίσεβιτς. 

Last modified onΚυριακή, 15 Νοέμβριος 2015 19:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep