Πάλεψε με όλα για το τρίποντο

Η ΑΕΛ επικράτησε με 2-1 του Αγροτικού παρότι έπαιξε για μισή ώρα με παίκτη λιγότερο.

Η ομάδα της Λάρισας έδειξε με το γκολ του Μανώλη Ροβίθη στο 9ο λεπτό πως θα περνούσε ένα εύκολο απόγεμα απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, αλλά τελικά η αδράνειά της στην τελική προσπάθεια και το αυτογκόλ του Κομεσίδη (47') σε σουτ του Γέσιτς την έκαναν να βγάλει το ματς με άγχος.

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης στο 53ο λεπτό έδωσε πάλι το προβάδισμα στην ΑΕΛ, όμως η αποβολή του Μπουντόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 61ο λεπτό άλλαξε τις ισορροπίες και ανάγκασε τους γηπεδούχους να ... αποδείξουν πως αυτή τη σεζόν είναι πολύ καλοί στη διαχείριση αποτελεσμάτων.

Το δεύτερο ημίχρονο βέβαια δεν είχε φάσεις για καμία ομάδα, εκτός από τα δύο γκολ. Η ομάδα του κάμπου κατέκτησε την έκτη νίκη της σε οκτώ ματς και συνεχίζει να διατηρεί την πρωτοπορία έπειτα από οκτώ αγωνιστικές στη Football League. 

TO LIVE TΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΕΛ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1

ΓΚΟΛ: 9' Ροβίθης, 53' Μαρουκάκης – 47' Γέσιτς

ΚΟΚΚΙΝΗ: 61' Μπουντόπουλος 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέζος (Κιλκίς) Βοηθοί: Κύφος (Πιερίας), Στεφούλης (Γρεβενών)

ΑΕΛ (Ρ. ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ): Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης, Μονιάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Πάτο (87' Μασούρας), Μπουντόπουλος Ροβίθης (73' Κουτσιανικούλης), Μαρουκάκης (68' Καπός)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ AΣΤΕΡΑΣ (Π. ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Καπίας (81' Παλάσκας), Αμαραντίδης, Μακρυδημήτρης (57' Οικονόμου), Τσεμπερίδης, Γιάντσης (76' Θεοδωρίδης), Βελλίνης, Γέσιτς, Τοπούζης. 

Last modified onΤρίτη, 17 Νοέμβριος 2015 17:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep