Αξιοπρεπής με ΑΟΤ η Ελευσίνα

Τα Τρίκαλα επικράτησαν εκτός έδρας (1-0) της Ελευσίνας με γκολ- πέναλτι του Κουσκουνά.

Η θεσσαλική ομάδα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας και πήρε το τρίποντο, 1-0, απέναντι στους «σταχυοφόρους», οι οποίοι γνώρισαν την έβδομη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, έχοντας μηδέν βαθμούς. Το νικητήριο τέρμα σημείωσε ένας… πρώην, ο Νίκος Κουσκουνάς με πέναλτι στο 38’. Πάντως, οι Τρικαλινοί δεν απειλήθηκαν, δεν φόρτσαραν ιδιαίτερα και νίκησαν με... σβηστές τις μηχανές την πρώην ομάδα του νυν μεγαλομέτοχου τους, Χρήστου Γιαλιά.

Μετά το πρώτο ημίωρο, τα Τρίκαλα πίεσαν, είχαν δοκάρι με το σουτ του Στεφάνοβιτς στο 34’, ενώ πήραν κεφάλι στο σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κουσκουνάς στο 38’. Στη φάση του πέναλτι ο Παληγεώργος αντίκρισε την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) κάρτα, για το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε. Μία παράβαση, όμως, που αμφισβήτησαν στην ομάδα της Ελευσίνας.

Χωρίς κάποια κλασική ευκαιρία κύλησε το δεύτερο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, την κυκλοφορία της μπάλας και δεν απειλήθηκαν από τους «σταχυοφόρους». Οι γηπεδούχοι, πάντως, κατάφεραν να κρατήσουν σε... αξιοπρεπή επίπεδα το σκορ παρότι από το 38' έπαιζαν με παίκτη λιγότερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ live ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Στεργιώτης, Παληγεώργος, Ανδρίκος, Λίτσος, Τσίγκρος, Κακαράς, Γκεμίσης (68’ Δημόπουλος), Τσολακίδης, Μπαρμπόσα (46’ Πούρνος), Βιγιαφάνε (63’ Κορνελάτος), Μπλάνκο.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Σικαλιάς, Λαμπάκης, Παπαπαναγιώτου, Ζώνας, Παπαργυρίου, Μακρίδης, Ριζογιάννης, Στεφάνοβιτς (77’ Αρσενίεβιτς), Δουκάκης (63’ Χαροντάκης), Γκονζάλες (56’ Γκμπαλέ), Κουσκουνάς.

Last modified onΚυριακή, 08 Νοέμβριος 2015 21:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep