Λύτρωση με Υφαντή

Με γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Αναγέννηση Καρδίτσας «έσπασε» το αήττητο των Τρικάλων με 2-1

Την κατάκτηση της τρίτης νίκης στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει η Αναγέννηση Καρδίτσας που χάρη στο τέρμα του Υφαντή επιβλήθηκε του ΑΟ Τρίκαλα με 2-1. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είδαν το αήττητό τους να… σπάει ενώ η ΑΣΑ παράλληλα ανέβηκε στην 6η θέση με 10 βαθμούς, έναν λιγότερο από τους φιλοξενούμενους.

Το πρώτο μέρος δεν διεκδίκησε… δάφνες ποιότητας. Εκτός από το σουτ του Δουκάκη στο 5’ ουσιαστικά οι δυο ομάδες δεν είχαν να επιδείξουν κάτι ιδιαίτερο. Έτσι, το 0-0 έμεινε ως την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τις φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες να αποτελούν… είδος προς εξαφάνιση.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι δυο αντίπαλοι φάνηκαν πιο κινητικοί στα πρώτα λεπτά. Τελικά ο ΑΟ Τρίκαλα έφτασε πρώτος στο γκολ όταν ύστερα από ανατροπή του Δουκάκη από τον Κισκαμπάνη στην περιοχή, το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κουσκουνάς ανοίγοντας το σκορ στο 53’. Όμως η… απάντηση ήταν άμεση για την ΑΣΑ καθώς στο 55’ ο Γκόλιας με κοντινή προβολή έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσια. Από κει και πέρα η εικόνα «θύμισε» το πρώτο ημίχρονο και το ματς κυλούσε χωρίς κάτι αξιόλογο. Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την… τελευταία τους λέξη και με τον Υφαντή στο 90’ κατάφεραν να φτάσουν στο δεύτερο γκολ που τους χάρισε τη νίκη κι έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις:

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Σκαθαρούδης (73' Μαυριάς), Μοσχάκης (73' Υφαντής), Τσούκαλος (84' Τσίτας), Μπιτέλης, Μπλέντι.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Σικαλιάς, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Ρεπετσάς, Ριζογιάννης, Δουκάκης (67' Γκμπαλέ), Μουμίν, Κουσκουνάς (90' Νιάρος), Στεφάνοβιτς (75' Αρσενίεβιτς), Γκονζάλες.

Last modified onΔευτέρα, 02 Νοέμβριος 2015 21:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep