Αγγλική... ανατροπή!

Ο ΑΟ Χανιά με γκολ των Σάντερσον, Λίτα νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου.

Τα Περιβόλια θα κρίνουν την υπόθεση - πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου για τον ΑΟ Χανιά. Και αυτό γιατί οι Κρητικοί στη χθεσινή τους πρεμιέρα για το Κύπελλο έφτασαν, και μάλιστα, με ανατροπή, στη νίκη (2-1) απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Μία ανατροπή... made in England, αφού δίχτυα για τους φιλοξενούμενους στο ΕΑΚ Βόλου βρήκαν οι Σάντερσον, Λίτα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 44' με... περιπετειώδη τρόπο. Ο Μοράν εκτέλεσε πλάγιο και ο Σκοπελίτης άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, γιατί αφενός υποστήριξαν ότι το πλάγιο έγινε πιο κάτω από το σημείο που η μπάλα βγήκε άουτ και αφετέρου, γιατί την ίδια στιγμή ο Χιντζίδης είχε άλλη μπάλα στα χέρια του.

Στο δεύτερο 45λεπτο, όμως δύο αλλαγές του Θωμά Γράφα έφεραν και την ανατροπή. Ο Σάντερσον με βολίδα εκτός περιοχής στο 70' έφερε το ματς στα ίσα και στην εκπνοή ο Λίτα διαμόρφωσε το 2-1. Ο Κονγκολέζος με αγγλική υπηκοότητα επιθετικός πήρε μία τελευταία ευκαιρία για να δείξει την αξία του και 18 λεπτά μετά την είσοδό του χάρισε τη νίκη στον ΑΟΧ.

Οι Κρητικοί έχουν πλέον δύο ματς στα Περιβόλια απέναντι σε ΠΑΟΚ, Πανθρακικό, ενώ σαφώς πιο δύσκολη είναι η θέση των Θεσσαλών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον Πανθρακικό εκτός και τον ΠΑΟΚ εντός έδρας.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Δασκαλάκης, Νικολόπουλος, Ζέρης, Χιντζίδης, Καραμανλής, Αλαμάνης (46' Γουόρντεν), Πολύζος, Σκοπελίτης (58' Ντεπέτρις), Νάστος, Μοραν (68' Νικολιάς), Τσιλιγκίρης.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Μπλάζιτς, Χατζηλιάδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Σαΐν, Διαμαντόπουλος, Ηρακλής, Ν. Νύκταρης, Ρίκκα (57' Σάντερσον), Δεινόπαπας (72' Τσούτσης), Γκέσιος (72' Λίτα).

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά) Βοηθοί: Τζιλίρης, Γιαννίκος (Πειραιά)

Last modified onΠέμπτη, 29 Οκτώβριος 2015 18:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep