Κύπελλο Ελλάδος, πράξη πρώτη

Οι προβολείς στο "Ελ Πάσο" άναψαν μετά από πολύ καιρό για επίσημο αγώνα της Καλλιθέας και η ομάδα του Νίκου Παντέλη το συνδύασε με νίκη. Οι προβολείς στο "Ελ Πάσο" άναψαν μετά από πολύ καιρό για επίσημο αγώνα της Καλλιθέας και η ομάδα του Νίκου Παντέλη το συνδύασε με νίκη.

Η 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος είχε αγώνες μεταξύ των ομάδων της Football League πριν βρουν μπροστά τους ομάδες από την Super League. 

Τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες είχε το μενού της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου αναμετρήθηκαν μεταξύ τους οι ομάδες της Football League. 

Η αυλαία των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος άνοιξε με τις ομάδες της Football League ώστε να λύσουν τους λογαριασμούς μεταξύ τους πριν μπουν στην διεκδίκηση της πρόκλησης για τα εισιτήρια πρόκρισης στους "16" που παίρνουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου. Οι ισοπαλίες που σημειώθηκαν στις τρείς από τις έξι αναμετρήσεις έκοψαν το πλεονέκτημα από τους περισσότερους, ενώ ο πιο κερδισμένος από όλους είναι ο Αχαρναϊκός που ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη στην Καρδίτσα.

Ο Αχαρναϊκός πέτυχε τη νίκη της ημέρας στην Καρδίτσα, σε μια αναμέτηση που σημαδεύτηκε από τα επεισόδια στη φυσούνα μετά το τέλος της. 

Οι ποδοσφαιριστές του Σίνισα Γκόγκιτς έχουν πλέον τρεις βαθμούς και στις δύο επόμενες αγωνιστικές θα υποδεχθούν στο Μενίδι τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ηρακλή με σκοπό να "κόψουν" το ένα από τα δύο εισιτήρια για την μεγαλύτερη διάκριση στον θεσμό.

Η Καλλιθέα συνδύασε με νίκη (2-1) την επιστροφή της στην φυσική της έδρα και το 2-1 επί της Λαμίας ήρθε μετά από ένα πλούσιο ματς, με πολλές φάσεις και αρκετά υψηλό ρυθμό μέχρι το διάστημα που έμειναν με δέκα παίκτες οι φιλοξενούμενοι με την αποβολή του Τζόκιτς (65').

Ο Απόλλων Σμύρνης βρήκε μετά από πολύ καιρό τον δρόμο για τα δίχτυα, επικράτησε με 3-1 του Παναιγιαλείου που τελείωσε την αναμέτρηση με εννέα παίκτες αφού αποβλήθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Κρισμάρεβιτς (82') και Σανδραβέλης (91'). Για την "ελαφρά ταξιαρχία" βέβαια δεν σκόραραν πάλι επιθετικοί και ο τεχνικός της, Αλέκος Βοσνιάδης, ελπίζει αυτή η νίκη να τους δώσει ψυχολογία για μια αντεπίθεση στο πρωτάθλημα.

Η Καλλιθέα επέστρεψε μετά από 20 μήνες στην φυσική της έδρα, όπου επικράτησε με 2-1 της Λαμίας. 

Στις αναμετρήσεις που έγιναν νωρίς η Ζάκυνθος προηγήθηκε με 2-0 του Εργοτέλη, αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει και η ομάδα του Ηρακλείου έφυγε με την ισοπαλία (2-2) από το γήπεδο.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε και το παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον Κισσαμικό, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα δοκάρι.

Για τον 8ο όμιλο Κέρκυρα και Παναχαϊκή τελείωσαν το ματς στο 1-1 χωρίς να δείξουν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης την διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο.

Η αγωνιστική είχε και την κακή στιγμή της με το σοβαρό επεισόδιο που έγινε στην φυσούνα του γηπέδου στην Καρδίτσα και οδήγησε σε τραυματισμό ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Καρδίτσας, αφού ο Γιώργος Κοντός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ   2-2   
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ    0-0   
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ     1-1   
ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ    0-1   
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ   3-1  
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΑΜΙΑ    2-1  

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 

Το πρόγραμμα της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου συνεχίζεται με αναμετρήσεις ανάμεσα στις ομάδες της Super League, ενώ την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου υπάρχουν ακόμη δύο ματς ανάμεσα σε ομάδες της Football League. 

15:00  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΧΑΝΙΑ     
17:15  ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ      
       
Last modified onΤετάρτη, 28 Οκτώβριος 2015 00:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep