Νίκη ψυχολογίας για Απόλλωνα

Η "ελαφρά ταξιαρχία" επικράτησε με 3-1 του Παναιγιαλείου για το Κύπελλο, επέστρεψε στα γκολ και ψάχνει σερί για να βρει τον δρόμο της και στο πρωτάθλημα της Football League.

Τα διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα Ελλάδος είχαν οδηγήσει τον Απόλλωνα στην αναζήτηση ενός ξεσπάσματος και αυτό ήρθε το βράδυ της Κυριακής στο κύπελλο Ελλάδος. Η νίκη απέναντι στον Παναιγιάλειο δεν ήταν τόσο εύκολη όσο δείχνει και παρότι η “ελαφρά ταξιαρχία” σκόραρε νωρίς, δέχθηκε την ισοφάριση και έβγαλε άγχος στο παιχνίδι της για κάποια διάστημα.

Σίγουρα θα μπορούσε να είχε μετρήσει το γκολ του Τζιώρα μόλις στο 3ο λεπτό όπου η μπάλα πέρασε τη γραμμή μετά το δοκάρι, αλλά αυτό δεν έγινε αντιληπτό από τον βοηθό διαιτητή. Στη συνέχεια ο Φατιόν (16') άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη, ο Κρισμάρεβιτς (35') ισοφάρισε προσωρινά και ο Συμελίδης (54') με τον Παρπέξ (91') διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Ο Παναιγιάλειος εκτός από την ήττα έχει να διαχειριστεί και τις απώλειες με τις κόκκινες κάρτες, αφού έφυγαν από το ματς με δύο κίτρινες οι Κρισμάρεβιτς (82'), Σανδραβέλης (90') και η ομάδα του Αιγίου τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 3-1

ΓΚΟΛ: 16' Φατιόν, 54' Συμελίδης, 91' πεν, Παρπέξ – 35' Κρισμάρεβιτς

ΚΟΚΚΙΝΗ: 82' Κρισμάρεβιτς, 90' Σανδραβέλης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΛΕΚΟΣ ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ): Αποστολίδης, Δεληζήσης, Ψιανός, Βαλεριανός, Πάνος, Φατιόν, Παρπέξ, Πολίτης (55' Κονέ), Συμελίδης, Αλμπάνης (69' Λαγός), Τζιώρας (81' Κρητικός).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΟΥΣΕΚΗΣ): Πίτκας, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Κρισμάρεβιτς, Σταμογιάννος (75' Λινάρδος), Γκουτσίδης (57' Ομάρ), Γκουτσούλιας (86' Παπουτσής), Μπουρλάκης, Γκούφας, Μπούνας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σκουλάς (Σερρών) Βοηθοί: Κωνστάντιος (Εύβοιας), Φαρμάκης (Δυτ. Αττικής) 

Last modified onΤρίτη, 27 Οκτώβριος 2015 21:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep