O Aχαρναϊκός των εκτός έδρας

Σπουδαία νίκη για τον Αχαρναϊκό στην Καρδίτσα, με 1-0, που έρχεται να προστεθεί στο εκτός έδρας σερί του πρωταθλήματος (1 νίκη – 2 ισοπαλίες).

Η ομάδα του Αχαρναϊκού για ακόμη ένα εκτός έδρας αγώνα πήρα αυτό που ήθελε μακριά από το γήπεδό του, με τη νίκη με 1-0, χάρη στην εκτέλεση φάουλ του Ιωαννίδη (77'). Το τρίποντο με την Αναγέννηση Καρδίτσας του προσφέρει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ακόμη και την πρόκριση στους “16” του θεσμού, αρκεί να διαχειριστεί σωστά τα δύο εντός έδρας παιχνίδια του με τα Γιάννινα και τον Ηρακλή.

Οι ποδοσφαιριστές του Σίνισα Γκόγκιτς δεν άφησαν πολλά κενά στην άμυνά τους και σε κάθε κόντρα επίθεση έδειχναν πως έχουν την δυνατότητα να γίνουν επικίνδυνοι. Ο Αχαρναϊκός θα μπορούσε να είχε προηγηθεί νωρίτερα, αλλά ο Ρούσσης έδιωξε στην γραμμή σουτ του Αθανασίου στο 55ο λεπτό. Από την άλλη πλευρά, η Αναγέννηση έκανε προσπάθειες, αλλά λίγες ήταν οι φάσεις που δημιούργησε σοβαρούς κινδύνους στην περιοχή του Αχαρναϊκού.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 0-1

ΓΚΟΛ: 77' Ιωαννίδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ): Κουτσόπουλος, Αργυρίου, Δημόπουλος, Γκόλιας, Ρούσσης, Καραχάλιος, Μοσχάκης (74' Κοντός), Υφαντής, Τσίτας (63' Τσούκαλος), Πιτταράς (63' Μαυριάς), Σκαθαρούδης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (ΣΙΝΙΣΑ ΓΚΟΓΚΙΤΣ): Μπαμπανιώτης, Μωυσιάδης, Αθανασίου (81' Μαρούδας), Ταμπάκης, Καλογερόπουλος (75' Σιάνης), Φιγκέιρα (61' Μαρής), Ομπράντοβιτς, Ιωαννίδης, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας) Βοηθοί: Δ. Τίκας (Θεσπρωτίας), Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Last modified onΤρίτη, 27 Οκτώβριος 2015 22:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep