«Κόλλησαν» στο μηδέν

Από ένα βαθμό πήραν Λαμία και Απόλλων Σμύρνης ύστερα από το 0-0 στον μεταξύ τους αγώνα στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας

Μετά από ένα παιχνίδι χωρίς πολλές «συγκινήσεις» και με τους δυο τερματοφύλακες να περνούν ένα… ήσυχο απόγευμα, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης έμειναν στο 0-0 στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Έτσι, αμφότερες οι ομάδες συνεχίζουν «χέρι χέρι» στο πρωτάθλημα της Football League καθώς έχουν πλέον από 5 βαθμούς ύστερα από 4 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Έχοντας τον «αέρα» της έδρας οι παίκτες του τιμωρημένου Γιώργου Βαζάκα, που παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα, μπήκαν καλύτερα και είχαν την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων. Ωστόσο, ουσιαστικά δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον Ταΐρη και από το 25’ και μετά ο Απόλλων ανέβασε «ταχύτητα» και ισορρόπησε το παιχνίδι. Όμως ούτε οι φιλοξενούμενοι είχαν να επιδείξουν κάτι αξιόλογο από την πλευρά τους και το πρώτο μέρος έληξε χωρίς σκορ.

Το δεύτερο μέρος είχε ανάλογη εξέλιξη με τον πρώτο 45λεπτο μόνο που η υπεροχή της Λαμίας στα πρώτα λεπτά λίγο έλειψε να αποφέρει το γκολ αλλά η κεφαλιά του Νεόφυτου στο 51’ πέρασε μόλις άουτ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ με μακρινά σουτ κυρίως από τους Φαρινόλα και Παρπέξ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το 0-0 λοιπόν δεν άλλαξε, ενώ αξίζει να επισημανθεί πως μετά το σφύριγμα της λήξης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φαρινόλα για διαμαρτυρία.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Κοντέων, Κοτσώνης, Τσαμούρης, Σιλιγαρδάκης, Σερτζίνιο, Νεόφυτος, Τζόκιτς (76' Ενγκουέμ), Πίντο (58' Αντωνίου), Τριανταφυλλάκος (86' Τόσκας)

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταϊρης, Πάνος, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Γκότοβος, Λαγός (68' Τζιώρας), Κονέ (82' Αλμπάνης), Παρπέξ, Φατιόν, Συμελίδης (53' Φαρινόλα), Κρητικός

Last modified onΔευτέρα, 19 Οκτώβριος 2015 20:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep