Τρίτη και... φαρμακερή

Από τα πόδια του πρώην αρχηγού της Ζακύνθου, Οικονόμου «πληγώθηκαν» οι νησιώτες στον Εύοσμο.

Στις δύο προηγούμενες επισκέψεις της στον Εύοσμο η Ζάκυνθος είχε καταφέρει να αποσπάσει την ισοπαλία. Ωστόσο, στο ματς της Παρασκευής (16/10) που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής οι νησιώτες έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι. Έφτανε ένα «στημένο» του πρώην αρχηγού της, Κώστα Οικονόμου στο 53', με τον Τσεμπερίδη να βρίσκει δίχτυα με προβολή και να σπρώχνει τους «σταχυοφόρους» στο δεύτερο διαδοχικό τρίποντο (1-0).

Οι γηπεδούχοι έφτασαν δίκαια στην επικράτηση και, σίγουρα, θα μπορούσαν να έχουν φτάσει πιο άνετα σε αυτή αν δεν σταματούσε τις προσπάθειές του ο εξαιρετικός τερματοφύλακας, Δημήτρης Πολίτης. Χαρακτηριστικό της ανωτερότητάς τους οι 20 τελικές έναντι 6 των φιλοξενούμενων. Στο 19' νίκησε τον Οικονόμου σε κοντινή κεφαλιά, στο 38' και το 45' έσωσε την εστία του, ενώ στο 37' είχε... σύμμαχο και το δοκάρι σε προσπάθεια του Γέσιτς. Ο Αγροτικός Αστέρας, όμως αύξησε την πίεσή του στο δεύτερο 45λεπτο και στο 53' μπήκε σε θέση οδηγού. Ο Οικονόμου εκτέλεσε φάουλ και ο Τσεμπερίδης... ξεχασμένος στην καρδιά της άμυνας διαμόρφωσε το 1-0.

Ο τεχνικός της Ζακύνθου, Καλίντ Καραμά είδε τις όποιες ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα να σβήνουν ουσιαστικά στο 62' όταν ο Ζαουάντ Ζαϊρί πήρε δεύτερη κίτρινη για «θέατρο» και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Ο Μαροκινός προπονητής ολοκλήρωσε τις αλλαγές του μέσα σε τέσσερα λεπτά, όμως το ματς είχε αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα. Έτσι, η ομάδα του Ευόσμου πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική νίκη της και πρώτη εντός έδρας, ενώ η αυτή του Ιονίου γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική ήττα εκτός έδρας.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Τσεμπερίδης, Καθάριος (76' Γιάντσης), Οικονόμου (85' Μακρυδημήτρης), Τοπούζης, Γέσιτς, Βελλίνης (60' Θεοδωρίδης).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Καραμά): Πολίτης, Στασινόπουλος, Κουρέλλας, Κυριακίδης, Βοσνακίδης, Ορφανίδης, Ναζίμ, Μεντούρ (75' Ρ. Πέττας), Λέκκας (71' Κωστούλας), Ζαϊρί, Καραμαλίκης (74' Κρολ).

Διαιτητής: Μαρόπουλος (Ημαθίας)
Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Δεμερτζής (Πέλλας)

Last modified onΠαρασκευή, 16 Οκτώβριος 2015 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep