Σεφτέ με Τσιάρα

Ο Ολυμπιακός Βόλου πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, 1-0 τον ΑΟΧ στο ΕΑΚ.

Με το δεξί μπήκε στο ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Βόλου, που αν και δυσκολεύτηκε, τελικά επικράτησε του ΑΟΧ χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Τσιάρας με κεφαλιά στο 79’. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι του αντιπάλου, κυρίως στο δεύτερο μέρος, και τελικά η υπεροχή τους καρποφόρησε, με αποτέλεσμα να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη στην Football League.

Δυνατό παιχνίδι έγινε στο πρώτο μέρος στο ΕΑΚ χωρίς κάποια αξιόλογη φάση. Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την υπεροχή, χωρίς ωστόσο να απειλήσει ιδιαίτερα τον ΑΟΧ, που στάθηκε αρκετά καλά στο πρώτο 45λεπτο του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος, οι Βολιώτες έχασαν ευκαιρίες με… μοιραίο παίκτη τον Γουόρντεν, ο οποίος δεν βρήκε στόχο σε τέσσερις περιπτώσεις: 49’, 51’, 53’, 62’. Τελικά, ό, τι δεν κατάφερε ο Γουόρντεν, το έπραξε ο Τσιάρας, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά στο 79’, έπειτα από σέντρα του Λεόν. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα (1-0) στο ΕΑΚ , με τον Ολυμπιακό Βόλου να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ολυμπιακός Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στρατηλάτης, Γκουγκούδης (33’ Ζέρης), Καραμανλής (46’ Γουόρντεν), Ντάσιος, Μπουτζίκος, Τσιάρας, Αρβανίτης, Νικολιάς, Φερνάντες, Μοράν (56’ Λεόν), Ντεπέτρις.

ΑΟΧ (Θωμάς Γράφας): Μπλάζιτς, Κουρδάκης, Παγώνης, Μπριλάκης, Μπουζούκης, Σάντερσον (54’ Ρίκκα), Γεωργίου, Τσούτσης (60’ Λίτα), Σταματής, Μασάδο (46’ Ν. Νύκταρης), Δεινόπαπας.

Last modified onΚυριακή, 11 Οκτώβριος 2015 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep