Buzzer beater με Μοσχάκη

Η Αναγέννηση Καρδίτσας κατέκτησε το πρώτο της τρίποντο (1-0) απέναντι στην Παναχαϊκή.

Οι κιτρινόμαυροι αν και δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία της Παναχαϊκής, κατάφεραν στο 92’ να «κλέψουν» τους τρεις βαθμούς από τους Πατρινούς και να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη, που ήρθε μέσα στο «σπίτι» τους. Σκόρερ της αναμέτρησης ο Μοσχάκης, που βρήκε δίχτυα με διπλή προσπάθεια.

Ισορροπημένο ματς έγινε μέχρι το 20ο λεπτό στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, με την Αναγέννηση να έχει ελαφρώς την υπεροχή μέχρι εκείνο το σημείο. Έπειτα, η Παναχαϊκή ανέβασε την απόδοσή της και θα μπορούσε να σκοράρει σε τρεις περιπτώσεις, στο 25’, 40’, 44’ με τον Πέδρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε, αρνητικός παράγοντας ήταν και ο αγωνιστικός χώρος, που είχε βαρύνει από τη βροχή που έριξε πριν το ματς. Η Καρδίτσα πίεσε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, έχασε ευκαιρίες με τον Μαυριά στο 69’ και τον Σκαθαρούδη στο 81’. Το νικητήριο γκολ ήρθε τελικά στο 90+2’ με σκόρερ τον Μοσχάκη έπειτα από διπλή προσπάθεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος (46’ Μαυριάς), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Ακασού (66’ Μπιτέλης), Καραχάλιος, Μοσχάκης, Τσίτας (58’ Σκαθαρούδης), Μούτσα, Τσούκαλος.

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Χούσα (30’ Παπανικολάου), Κάργας, Ασίγκμπα, Κοντοδήμος, Χατζής (46’ Τρίγκας), Ρόκας, Στεργίδης, Τζίλας (89’ Περίκο), Πέδρο, Σιατραβάνης.

Last modified onΚυριακή, 11 Οκτώβριος 2015 22:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep