Ηρωική πρόκριση Αχαρναϊκού!

Ο Αχαρναϊκός πήρε 0-0 στα Τρίκαλα και πανηγύρισε την πρόκρισή του στους «32» του Κυπέλλου.

Ως αουτσάιντερ μπήκε στον θεσμό του Κυπέλλου απέναντι στα Τρίκαλα ο Αχαρναϊκός. Οι Θεσσαλοί που έχουν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ έδειχναν να έχουν το προβάδισμα πρόκρισης, αλλά η ήττα (1-0) στο Μενίδι αποδείχτηκε καθοριστική. Την Τετάρτη (16/09) το απόγευμα ο ΑΟΤ κλήθηκε να ανατρέψει το σε βάρος του αποτέλεσμα ή να σημειώσει έστω ένα γκολ για να στείλει το ματς στην παράταση. Παρόλα αυτά οι «πράσινοι» άντεξαν την πίεση και πανηγύρισαν την ισοπαλία (0-0) που τους στέλνει στην κλήρωση της Πέμπτης (16/09).

Οι γηπεδούχοι ήταν αφεντικό του αγώνα στο πρώτο 45λεπτο με περισσότερες τελικές, την κατοχή, αλλά δεν ήταν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια. Οι φιλοξερνούμενοι στο δεύτερο 45λεπτο προσπάθησαν να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις, δημιούργησαν ευκαιρίες και εκμεταλλεύτηκαν το άγχος του ΑΟΤ, που όσο περνούσε η ώρα, τόσο τα πόδια των ποδοσφαιριστών του γίνονταν πιο βαριά. Τελικά, η θεσσαλική ομάδα δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και ο Αχαρναϊκός πανηγύρισε μία ηρωική πρόκριση σε μία καυτή έδρα, αφού περισσότεροι από 2.500 οπαδοί έδωσαν το «παρών».

Μία πρόκριση, η οποία προφανώς θα αφιερωθεί από τους «πράσινους» στον πρώην πρόεδρο του Αχαρναϊκού, Γιώργου Μωυσιάδη που έφυγε από τη ζωή. Αντίθετα, ο αποκλεισμός του ΑΟ Τρίκαλα δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί αποτυχία, αφού στόχος ήταν να προχωρήσει όσο πιο μακριά γινόταν στον θεσμό.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Βαζάκας): Χιώτης, Λαμπάκης, Νιάρος, Ρεπετσάς, Ζώνας, Ριζογιάννης, Αρσενίεβιτς (67' Δουκάκης), Στεφάνοβιτς (49' Βάσκεζ), Κουσκουνάς, Γκονζάλες (77' Βανγκέλι), Γκμπαλέ.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Εμέκα, Ταμπάκης (70' Καλογερόπουλος), Φιγκέιρα (79' Ματσούκας), Ομπράντοβιτς (60' Αθανασίου), Ιωαννίδης, Μαρής, Παβίσεβιτς, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος.

Last modified onΤετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2015 20:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep