Έπεσε στην παγίδα του ο Βαζάκας

Ο Αχαρναϊκός επικράτησε 1-0 του ΑΟΤ στο Κύπελλο και θα πάει στη ρεβάνς με σημαντικό πλεονέκτημα.

Ο Γιώργος Βαζάκας είχε μάθει στους ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού να παίζουν με σωστή τακτική, να κρατάνε τους χώρους και να παίρνουν αποτέλεσμα ακόμη και αν δεν είναι καλύτεροι. Το απόγευμα της Πέμπτης (10/09), απέναντι στα Τρίκαλα οι γηπεδούχοι είχαν απέναντί τους τον Γρεβενιώτη πρώην προπονητή τους και του έδειξαν πως ξέρουν το μάθημα τους... αφού πήραν τη νίκη (1-0) παρότι υπήρξε αγωνιστική ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς έβγαλε πάθος και τελικά από ασίστ του Ταμπάκη ο Ομπράντοβιτς διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, που είναι μεν εύθραυστο, αλλά δίνει το προβάδισμα στους «πράσινους».

Τα Τρίκαλα είχαν περισσότερο στα πόδια τους την μπάλα, έκαναν κάποιες επισκέψεις στην περιοχή του Αχαρναϊκού, αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα. Από την άλλη πλευρά ο Αχαρναϊκός ήταν σαφώς πιο επικίνδυνος στις μετρημένες επιθέσεις του στην άμυνα του ΑΟΤ και έδειξε σαφώς ποιο ποιοτικός επιθετικά με τους Ομπράντοβιτς – Παβίσεβιτς – Ταμπάκη.  Από συνδυασμό ανάμεσα σε δύο από τους τρεις αυτούς παίκτες ήρθε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 34ο λεπτό. Μετά από ωραία σέντρα από δεξιά του Ταμπάκη και δυνατή κεφαλιά του Σέρβου επιθετικού.

Η ομάδα των Τρικάλων αρκέστηκε στην καλή κυκλοφορία της μπάλας, δεν βρήκε κενά στην δεμένη άμυνα των «πράσινων» και ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε κλασική ευκαιρία. Αντίθετα, ο Ταμπάκης στο 73ο λεπτό δεν μπόρεσε να κεφαλιά εξ επαφής να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για να δώσει μεγαλύτερο προβάδισμα. Η ρεβάνς θα δοθεί στα Τρίκαλα στις 16 Σεπτεμβρίου (16:00).

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

AXAΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Εμέκα, Ταμπάκης (79' Καλογερόπουλος), Φιγκέιρα (53' Ματσούκας), Ομπράντοβιτς (68' Χριστόπουλος), Ιωαννίδης, Μαρής, Παβίσεβιτς, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Βαζάκας): Χιώτης, Ριζογιάννης, Νιάρος, Ζώνας, Μουμίν (75' Στεφάνοβιτς), Δουκάκης (46' Αρσενίεβιτς), Κουσκουνάς (60' Βάσκεζ), Γκονζάλες, Λαμπάκης, Ρεπετσάς, Γκμπαλέ.

Last modified onΠέμπτη, 10 Σεπτέμβριος 2015 18:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep