Ανταγωνιστική η Καλλιθέα

Η Καλλιθέα απέσπασε 0-0 στον Εύοσμο και πήρε ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου.

Το πρώτο επίσημο ματς για τη νέα χρονιά έδωσαν την Τετάρτη (09/09) στον Εύοσμο ο Αγροτικός Αστέρας και η Καλλιθέα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α' φάσης του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν ενισχυθεί και έχουν μεγάλες βλέψεις φέτος, ήθελαν να φτάσουν σε ένα αποτέλεσμα που θα τους έδινε προβάδισμα πρόκρισης, πίεσαν στο πρώτο 45λεπτο, αλλά η αθηναϊκή ομάδα έδειξε ανταγωνιστική. Ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησε καλές ευκαιρίες για να σκοράρει και τελικά έφυγε από το «Δημήτρης Κοντικάκης» με το 0-0, αποτέλεσμα που της δίνει τη δυνατότητα να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «32» στη ρεβάνς στο «Γρ. Λαμπράκης».

Ο Αγροτικός Αστέρας μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση, πήρε τους χώρους και δημιούργησε τελικές προσπάθειες που δεν κατάφερε να τις μετατρέψει σε γκολ. Ο Βελλίνης στο 7ο λεπτό είχε σουτ μέσα από την περιοχή που έφυγε άουτ, ενώ και ο Γ. Θεοδωρίδης ένα λεπτό αργότερα αστόχησε. Η γηπεδούχος απείλησε πάλι με τον Θεοδωρίδη με χτύπημα φάουλ (28'). Η Καλλιθέα απάντησε με αριστερό σουτ του Τζάκσον από τα όρια της περιοχής πριν κλείσει το ημίχρονο (38') και στο δεύτερο μέρος μπήκε σαφώς πιο δυναμικά.

Ο Αρναρέλλης στο 53ο λεπτό δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί το λάθος του Σαρακατσάνου σε μια φάση που τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Γιακουμής και αντικαταστάθηκε από τον Βοσνιάδη. Ο Φράγκος είχε ένα ξαφνικό σουτ στο 77' και η αθηναϊκή ομάδα πίεσε ακόμη περισσότερο μέχρι το τέλος χωρίς να κάνει τελική προσπάθεια. Ο Γέσιτς στις καθυστερήσεις παραλίγο να δώσει προβάδισμα στον Αγροτικό Αστέρα για τη ρεβάνς, αλλά τελικά ο Κατσούλης κράτησε το μηδέν.

H ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιακουμής (57' Βοσνιάδης), Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Τσεμεπρίδης, Μακρυδημήτρης, Θεοδωρίδης (80' Γιάντσης), Κουτσοσπύρος (69' Τοπούζης), Βελλίνης, Γέσιτς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Μουχτάρης, Πίκολο, Ρουσάκης, Τεγούσης, Σταμόπουλος, Φράγκος (79' Σμυρλής), Αρναρέλλης, Τζάκσον (63' Τζάκσον), Παγώνης (85' Κατσικογιάννης).

Διαιτητής: Ζούγρας (Κοζάνης)
Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Τζιουβάρας (Κοζάνης)

Last modified onΠέμπτη, 10 Σεπτέμβριος 2015 00:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep