Στο φινάλε η Αναγέννηση

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου.

Στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας απέναντι στον Τύρναβο ηττήθηκε 1-0 με γκολ στο φινάλε. Τέρμα στα τελευταία λεπτά επεφύλασσε και το εντός έδρας τεστ της Πέμπτης (27/08) με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αυτή τη φορά που βρήκαν δίχτυα. Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την Αναγέννηση έκανε ο Γιώργος Μοσχάκης.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Παπαδημητρόπουλος, δείχνοντας σημάδια βελτίωσης σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση, ενώ δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός Βόλου είχε καλή κυκλοφορία, αλλά με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά δεν δημιούργησαν κάποια επικίνδυνη στιγμή. Για τους φιλοξενούμενους είχε δοκάρι ο Ζέρης στο 85' και ένα λεπτό μετά ο Παπαδημητρόπουλος με κεφαλιά χάρισε τη φιλική νίκη στην Αναγέννηση.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Κισκαμπάνης, Ρούσσης, Δημόπουλος, Σάββας, Καραχάλιος, Ακασού, Μπιτέλης, Μούτσα, Μαυριάς, Τσίτας. Έπαιξαν και οι: Σκαθαρούδης, Κοντός, Πιτταράς, Ξανθόπουλος, Στάμος, Παπαδημητρόπουλος, Τσάμης, Μοσχάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στρατηλάτης, Γκουγκούδης, Χιντζίδης, Ντάσιος, Καραμανλής, Φερνάντες, Τσιάρας, Νικολιάς, Τσιλιγκίρης, Λεόν, Μοράν. Έπαιξαν και οι: Δασκαλάκης, Καρράς, Μπουτζίκος, Αρβανίτης, Νικολόπουλος, Κεσίδης, Ζέρης, Αλαμάνης, Σκοπελίτης, Παναγιώτου.

Last modified onΠέμπτη, 27 Αύγουστος 2015 20:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep