Παραμονή με τριάρα

Ο Παναιγιάλειος πέρασε νικηφόρα από τα Ψαχνά επικρατώντας με 3-2 του Ηρακλή, αποτέλεσμα που τον διατηρεί στη Football League

Η.. λύτρωση για τον Παναιγιάλειο ήρθε στα Ψαχνά. Μπορεί η «μαύρη θύελλα» να μην είχε καταφέρει να αποφύγει τις «περιπέτειες» και να αγωνιούσε ως την τελευταία αγωνιστική των play out αλλά επικρατώντας με 3-2 του Ηρακλή στην Εύβοια πήρε την πολύτιμη νίκη. Έτσι, το σφύριγμα της λήξης από τον ρέφερι Καλογερόπουλο έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς στις τάξεις των «μελανόλευκων» που θα βρίσκονται και τη σεζόν 2015-16 στη Football League, σε αντίθεση με τους Ευβοιώτες.

Πιο δυνατά στο ματς λοιπόν μπήκαν οι φιλοξενούμενοι, που είχαν βαθμολογικό κίνητρο και στο 15’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Φουρτάδο «σημάδεψε» το δοκάρι του Μανιάτη. Ωστόσο, το γκολ ήρθε από την πλευρά των παικτών του Καβακά όταν στη δεύτερη καλή τους στιγμή στο ματς κατάφεραν στο 26’ με τον Πουλάκο να ανοίξουν το σκορ. Η «απάντηση» όμως δεν άργησε και στο 29’ ο Φουρτάδο ήταν πιο αποτελεσματικός και νικώντας τον Μανιάτη διαμόρφωσε το 1-1.

Η ανωτερότητα του Παναιγιάλειου διατηρήθηκε και στη συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν μια «ανάσα» από το γκολ στο 37’. Συγκεκριμένα, ο Σκαρτσίλας έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα ύστερα από παρέμβαση του Μανιάτη χτύπησε στο δοκάρι κι έφυγε κόρνερ. Τελικά το γκολ ήρθε για τους φιλοξενούμενους με τον Φουρτάδο στο 43’ να ευστοχεί με κοντινό πλασέ δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι παίκτες του Γκουτσίδη ουσιαστικά «κλείδωσαν» τη νίκη στο 61’ με τον Σκαρτσίλα να νικάει τον Μανιάτη για το 3-1 διώχνοντας το άγχος από τα πόδια των συμπαικτών του. Πάντως, ο Ηρακλής δεν κατέθεσε τα όπλα και είχε δοκάρι με τον Πολίτη στο 85’, ενώ κατάφερε να μειώσει στο 89’ με τον Καρντόσο για το τελικό 3-2, με τον Παναιγιάλειο να είναι τελικά εκείνος που πανηγύρισε τη νίκη-παραμονή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής Ψαχνών (Τίμος Καβακάς): Μανιάτης, Παλαιολόγος (62' Τσούπρος), Ραπτάκης, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Τσιμότζι, Πολίτης, Μάκο, Ενρίκο, Πουλάκος (46' Καρκασίνας), Μπαλαράμπε (86' Γουόρντεν)

Παναιγιάλειος (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Τζημογιάννης, Ιωάννου, Νάστος (77' Μπούνας), Πιζ (58' Γκοτσούλιας), Μωϋσίδης, Μπουρλάκης (53' Μίλιεβιτς), Σκαρτσίλας, Φουρτάδο

Last modified onΚυριακή, 14 Ιούνιος 2015 20:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep