Πρώτο βήμα με... μονότερμα

Ζωντανή στη μάχη της παραμονής η Αναγέννηση Καρδίτσας, 3-1 τη Ζάκυνθο.

Το κίνητρο έπαιξε τον ρόλο του στο ματς της Δευτέρας (08/06) μεταξύ της Αναγέννησης Καρδίτσας και της Ζακύνθου. Οι Θεσσαλοί ήθελαν πάση θυσία το τρίποντο για να παρατείνουν τις ελπίδες παραμονής και οι νησιώτες με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους έβγαλαν απλά την... αγγαρεία, δεχόμενοι 33 τελικές! Έτσι, το 3-1 είναι μάλλον μικρό δεδομένων των ευκαιριών που είχαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι φρόντισαν να φτάσουν τα 11 γκολ, με τον Τύρναβο να μετρά ένα παραπάνω. Και τα τέρματα είναι πιθανό να παίξουν ρόλο σε ισοβαθμία μεταξύ των δύο!

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν μονότερμα τη Ζάκυνθο και τελικά στο 20' ο Μπιτέλης άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, 7 λεπτά μετά ο Μπλέτσας ισοφάρισε. Ο μονόλογος συνεχίστηκε για την Αναγέννηση, όμως καθοριστικό ρόλο έπαιξε η λανθασμένη απόφαση του διαιτητή να δείξει κόκκινη κάρτα στον Καμπούρη και την άσπρη βούλα στο 31'. Τελικά... δικαιοσύνη απένειμε ο Βουτσιάς που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, αστοχώντας στο πέναλτι που είχε κερδίσει ο Τζέκος.

Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε και στο 59' ο Μίχος με προβολή έκανε το 2-1. Το 3-1 διαμόρφωσε στο 71' ο Οικονόμου με κεφαλιά και κράτησε έτσι ζωντανή την ομάδα της Καρδίτσας που θέλει νίκη σε βάρος του Αιγινιακού στο φινάλε και στραβοπάτημα του Τυρνάβου στον Εύοσμο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Τζάνης, Οικονόμου (75' Κοντός), Δημόπουλος, Μίχος, Βουτσιάς (62' Μαυριάς), Μπιτέλης, Σαΐν, Νίκιτς, Πέεφ (46' Παναγιωτόπολος), Τζέκος.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Πολίτης, Στασινόπουλος, Νόνης, Κυριακίδης, Καμπούρης, Πιτταράς (69' Λέκκας), Ευθυμιάδης, Κρισμάρεβιτς (82' Πέττας), Μπλέτσας, Χατζησάββας (59' Πλαβούκος), Τιλιόπουλος.

Last modified onΔευτέρα, 08 Ιούνιος 2015 20:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep