Η ΑΕΛ της έκοψε το απόλυτο

Η Λάρισα υποχρέωσε την ΑΕΚ στην μοναδική εντός έδρας απώλειά της (1-1) στα 17 ματς που έδωσε στην Football League.

Η ΑΕΚ μετά την επιστροφή της και μαθηματικά στην πρώτη κατηγορία, έστω και με ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΛ κατέκτησε και την πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος των play off, αφού ο Ηρακλής ηττήθηκε από τον Απόλλωνα στη Θεσσαλονίκη.

Σε μια αναμέτρηση που δεν είχε ιδιαίτερη αγωνία, η Ένωση προηγήθηκε με γκολ οφσάιντ του Αραβίδη (31') που δεν υπέδειξε ο βοηθός διαιτητή, αλλά ο Κοντοδήμος αρκετά γρήγορα με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή αποκατέστησε την ισορροπία και έκανε το 1-1 στο 41ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά σε πολλές από αυτές (11 σουτ στην εστία) ο Αποστολίδης είχε τις λύσεις και έσωσε την εστία του. Από την άλλη πλευρά χρειάστηκαν αρκετές επεμβάσεις του Ανέστη για να μην φτάσει η ΑΕΛ στο δεύτερο γκολ.

Η θεσσαλική ομάδα τελείωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Μπανούσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Γεωργέας, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Κορδέρο (64' Ανάκογλου), Γιόχανσον, Μπαρμπόσα (80΄Γροντής), Πλατέλλας, Αραβίδης, Κρισάντους (71' Ντακόλ).

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεζηζήσης, Κοντοδήμος, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας, Ελιομάρ (79' Σταθάκης), Μουλόπουλος (87' Παμλίδης), Σερτζίνιο, Μπόγιοβιτς.  

Last modified onΚυριακή, 07 Ιούνιος 2015 21:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep