Την τύχη στα χέρια της

Η Καλλιθέα ξαναμπήκε στην υπόθεση σωτηρία και πατά στα δικά της πόδια, αφού με δύο νίκες στα δύο εναπομείναντα ματς μένει στην κατηγορία.

Η νίκη επί της Επισκοπής με 3-1 ήταν απλά ένα λιθαράκι για την Καλλιθέα, η οποία είχε περισσότερο το μυαλό της στα άλλα παιχνίδια των play out του Νότου. Η νίκη του Ηρακλή Ψαχνών με 1-0 μέσα στην Ερμιονίδα άλλαξε τις ισορροπίες πλέον στον όμιλο και η ομάδα του Νίκου Παντέλη με δύο νίκες στα δύο εκτός έδρας ματς που έχει μέχρι το τέλος (Ηρακλής Ψαχνών και Αχαρναϊκός) θα μπορέσει να μείνει στην κατηγορία.

Η αναμέτρηση ήταν τυπική υπόθεση, με την Επισκοπή να μην αντιστέκεται και από νωρίς η Καλλιθέα πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Αρναρέλλη (8'), έκανε το 2-0 με τον Μπέλη (19') και ο Σταμόπουλος έγραψε το 3-0 στο 54ο λεπτό. Ο Πάλλας με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε για την ομάδα του Ρεθύμνου (63') και πρόσθεσε ακόμη ένα όμορφο γκολ στα τρία που είχαν μπει μέχρι τότε στο ματς.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Αριανούτσος, Παγώνης, Γιαννίτσης, Τσώνης Ρουσάκης (60' Συριόπουλος), Σταμόπουλος, Αρναρέλλης (56' Σταματάκος), Τσίπρας, Τσίτας, Μπέλης (73' Κατσικογιάννης)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Κελαϊδής, Παπαδήμας, Πετράκος (46' Βουτσιώτης), Δρακάκης, Νικόλτσης (46' Σπανουδάκης – 73' Βλαβιανός), Πιθαρούλης, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Νικολακάκης, Πάλλας, Μαραθιανός

Last modified onΤετάρτη, 03 Ιούνιος 2015 19:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep