Με σπασμένα φρένα!

Ο Αγροτικός Αστέρας ξεπέρασε το εμπόδιο και του Αιγινιακού με 2-1 κάνοντας το 4Χ4 στα πλέι άουτ.

Συνέχεια στην... τρελή του πορεία στα πλέι άουτ έδωσε ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος υπέταξε και τον Αιγινιακό με 2-1, φτάνοντας στην τέταρτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες. Η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη πραγματοποίησε ένα ακόμη βήμα για την παραμονή στην κατηγορία, αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έχασαν έδαφος στην κατάταξη.

Οι γηπεδούχοι αναζήτησαν το γρήγορο γκολ και το πέτυχαν με τον Χιντζίδη στο 11'. Η ομάδα του Ευόσμου είχε την υπεροχή αλλά ο Αιγινιακός κατάφερε να αντιδράσει στο 34' με τον Αχαλινόπουλο, ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη, οι δύο αντίπαλοι αναζήτησαν το γκολ της νίκης. Ο Αγροτικός Αστέρας ήταν περισσότερο επικίνδυνος και τελικά έφτασε στο πολυπόθητο τέρμα στο 82' με τον Καρακατσάνη, ο οποίος χάρισε τη νίκη στους Θεσσαλονικείς.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Βελλίνης (72' Καθάριος), Χιντζίδης, Ντόικιτς, Καραντασιάδης (66' Καραμπάς), Πάτο (81' Παλάσκας), Καρακατσάνης, Σαμουηλίδης, Μίλιτς, Τσεμπερίδης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Τόλιος, Αραμπατζής, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ντος Σάντος, Φαμπίνιο (84' Κυνηγόπουλος), Αχαλινόπουλος (56' Ζούρκος), Πέντα, Γουέλκαμ (66' Φερέιρα), Καζάκης, Μπερτέν.

Last modified onΤετάρτη, 13 Μάιος 2015 20:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep