Αβέβαιη η ημερομηνία της κλήρωσης!

Στις 19 ή στις 22 Απριλίου η σέντρα των play off και play out. Μεταξύ 14 και 15 Απριλίου η κλήρωση!

Στην Τρίτη του Πάσχα (14/04) προσανατολίζεται η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος για την κλήρωση των play off και των play out. Ωστόσο και αυτή η ημερομηνία μόνο βέβαιη δεν είναι, αφού δεν αποκλείεται τελικά αυτή να διενεργηθεί στις 15 Απριλίου. Έτσι, αβέβαιη παραμένει και η έναρξη των μπαράζ, με τις πιθανές ημερομηνίες να είναι η Κυριακή (19/04) ή η Τετάρτη (22/04). 

Το flnews.gr βρέθηκε στη Football League και σας παρουσιάζει το πλήρες ρεπορτάζ...

Συγκεκριμένα, για την Τρίτη (07/04) έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση των υποθέσεων των Φωστήρα, Εθνικού Σερρών, Ηρακλή, όμως ακόμα και αν η απόφαση βγει την ίδια ημέρα, η επικύρωση δεν μπορεί να γίνει. Γιατί στη διοργανώτρια τονίζουν ότι πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να καταθέσει έφεση κατά της οποιασδήποτε πρωτοβάθμιας απόφασης ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονιστεί ότι ο Σπύρος Καλογιάννης εξουσιοδοτήθηκε από τα υπόλοιπα μέλη, ώστε να προχωρήσει στην επικύρωση χωρίς συμβούλιο όταν τελεσιδικήσουν οι όποιες δικαστικές υποθέσεις.

Ποιο είναι το βέβαιο; Ότι τα play off και τα play out θα διεξάγονται την ίδια ημέρα και ώρα. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να γίνουν την ίδια ημέρα τα μπαράζ ανόδου και ο ένας όμιλος των μπαράζ παραμονής και την άλλη ημέρα τα μπαράζ παραμονής του άλλου ομίλου. Οι εμβόλιμες αγωνιστικές θα είναι το πολύ δύο.

Υπάρχει η δυνατότητα τηλεοπτικής κάλυψης όσων αγώνων επιθυμεί το συνδρομητικό και αποφασίστηκε ότι η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα (14/04), αν και πηγές από τη διοργανώτρια τόνιζαν ότι το πιθανότερο είναι αυτή να μεταφερθεί για την Τετάρτη (15/04). Σε περίπτωση που γίνει την Τετάρτη (15/04), τότε δεν θα υπάρχει περιθώριο για να εκδοθούν εισιτήρια, να κλείσουν οι ομάδες αεροπορικά και να οριστούν διαιτητές, οπότε η πρεμιέρα θα μεταφερθεί για τις 22 του μήνα.

Παράλληλα, οι συμμετέχουσες ομάδες θα στείλουν αίτημα αν θέλουν τα παιχνίδια τους να διευθύνονται από διαιτητές Super League με εξοδολόγιο Football League, ώστε να γίνει ανάλογο αίτημα στην ΕΠΟ. Την ημέρα της κλήρωσης θα εξεταστεί η πρόταση του Αλέξη Κούγια για αντί - ντόπινγκ κοντρόλ στα ματς, καθώς η Football League δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα.

Η σχετική ανακοίνωση, όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν ορίζεται ημερομηνία κλήρωσης: 

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Επικύρωσε τη βαθμολογία του Πρωταθλήματος ΝΕΩΝ ΟΠΑΠ FOOTBALL LEAGUE και στη συνέχεια έκανε την κλήρωση για τις ομάδες οι οποίες θα απαρτίζουν την Δ΄ ΦΑΣΗ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 8 και 15 – 4 -2015. Η 1η αγωνιστική είναι:

ΑΕΚ – ΑΛΙΜΟΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1926

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.

Εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο κ. Σπ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ και το αγωνιστικό τμήμα, όπως προβεί στην επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, αγωνιστικής Περιόδου 2014-2015, αφού έχουν περαιωθεί όλες οι πειθαρχικές εκκρεμότητες. Η κλήρωση για τα play off και play out θα γίνει δημόσια. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν ίδια ώρα και ημέρα.

Ζητήθηκε από τις ομάδες να αποστείλουν απόφαση Δ.Σ., που να ενημερώνουν εάν επιθυμούν αξιολογημένους διαιτητές ή μη για τους αγώνες τους».

 

Last modified onΠέμπτη, 09 Απρίλιος 2015 16:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep