Υποβιβάστηκε ο Φωστήρας!

Στη Γ' Εθνική τη νέα σεζόν η ομάδα του Ταύρου μετά την ήττα (1-4) από την Καλλιθέα.

Δεν τα κατάφερε ο Φωστήρας και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η ομάδα του Ταύρου γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Καλλιθέα με 4-1 και απέτυχε να κρατηθεί στην κατηγορία. Ακόμα και δύο νίκες να κάνει, με Άλιμο και Παναιγιάλειο, τα Ψαχνά παίρνουν τρίποντο στα χαρτιά με τον Πανηλειακό.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έπαιξαν καθόλου καλά με την Καλλιθέα και έχασαν απόλυτα δίκαια. Στο 9' ο Φράγκος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με πλασέ, ενώ το 2-0 πραγματοποίησε ο Μπέλης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, στο 26'. Οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο ματς στο 33', όταν ο Γκατσέσα σκόραρε με σουτ μέσα από την περιοχή.

Η Καλλιθέα ήταν πολύ ανώτερη και έφτασα στο 36' και σε τρίτο τέρμα. Ο Μπέλης με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Γκέκα και έγραψε το 3-1. Ο Φωστήρας «καιγόταν» για τη νίκη, αλλά οι παίκτες του Νίκου Παντέλη έβαλαν και τέταρτο γκολ. Στο 53' ο κορυφαίος του ματς Μπέλης έδωσε στον Ντουρμισάι, που με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Βαγγέλης Γούτης): Γκέκας, Αχείμαστος, Γρομητσάρης, Ζυγογιάννης, Μήτκας, Μπελέρης (55' Υμεράι), Βλασόπουλος, Σιώπης (46' Ράμα), Μουστόγιαννης, Σμυρλής (67' Μπαστάνης), Γκατσέσα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Μοσχονάς, Σταμόπουλος, Πίκολο, Γιαννίτσης, Παγώνης, Κατσικογιάννης (71' Αριανούτσος), Τεγούσης. Μπέλης, Φράγκος (84' Τσίπρας), Μιχαλόπουλος (70' Αρναρέλλης), Ντουρμισάι.

Διαιτητής: Ντοκάκης (Χανίων)

Βοηθοί: Κοσμάς (Αθηνών), Γκούσαρη (Φωκίδας)

Last modified onΤρίτη, 24 Μάρτιος 2015 14:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep