Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πασάς στην κορυφή

Ο Ηρακλής λυτρώθηκε στο 89ο λεπτό με το γκολ του Πασά και επικράτησε 2-1 του Αιγινιακού.

Ο Γηραιοός προηγήθηκε νωρίς του Αιγινιακού το απόγευμα της Δευτέρας (16/02) στο Καυτανζόγλειο με το γκολ του Κυριακίδη στο 26ο λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να αποκτήσει μαξιλαράκι ασφαλείας. Το γκολ του Γιαζιτζόγλου στο 56ο λεπτό τον έκανε να ανεβάσει ρυθμό και να φορτσάρει, ώστε να πάρει το τρίποντο και να μην απωλέσει βαθμούς για 4η φορά φέτος εντός έδρας. Η λύση ήρθε τελικά με την κεφαλιά του Πασά στο 89ο λεπτό που είχε μπει ως αλλαγή και με κεφαλιά έδωσε το τρίποντο στον Γηραιό.

Ο πρωτοπόρος του βορείου ομίλου ήταν σαφώς καλύτερος σε όλη την αναμέτρηση, ο Αιγινιακός μπόρεσε να κρατήσει καλά στην άμυνά του και να μη δεχθεί πολλές φάσεις, με αποτέλεσμα να κρατήσει χαμηλά το σκορ. O τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, μάλιστα, αναγκάστηκε να ρίξει στο ματς τον Εμάνουελ Περόνε που δεν ξεκίνησε για να πάρει ανάσες από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

Η ομάδα της βόρειας Πιερίας, πάντως, ήταν η μόνη που κατάφερε να σπάσει την άμυνα του Γηραιού και στις δύο αναμετρήσεις, ενώ αυτό ήταν μόλις το τέταρτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του Ηρακλή στα 17 ματς που έχει δώσει για το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά... εκτοξεύτηκε 15 πόντους μακριά από την 3η θέση και στόχος της είναι να ανοίξει ακόμα περισσότερο την ψαλίδα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (87' Πασάς), Ρομάνο, Κάσσος, Τσιλιγκίρης (76' Τσιλιανίδης), Λουκίνας (62' Περόνε).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Μπάρος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Πολύζος (46΄ Ρίκκα), Φαμπίνιο, Πέντα, Ντεβέσα (70' Κυνηγόπουλος), Γουέλκαμ, Καζάκης (85' Κ. Αχαλινόπουλος).

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Τσιαμπάζης (Κοζάνης), Χούσκογλου (Θράκης)

Last modified onΔευτέρα, 16 Φεβρουάριος 2015 20:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep