Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αγχωμένος νικητής ο Απόλλων

O Απόλλων λαχτάρησε (1-0) απέναντι στην Καλλιθέα, που ήταν πολύ καλύτερη στο δεύτερο 45λεπτο.

Μόνο την ουσία, δηλαδή την επιστροφή στις νίκες (1-0) απέναντι στην Καλλιθέα κράτησε ο Απόλλων από το ματς της Δευτέρας (16/02) στη Ριζούπολη. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο 18' εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στο κέντρο άμυνας των φιλοξενούμενων και ο Τζιώρας έπειτα από σέντρα του Φαρινόλα με κεφαλιά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με το παρθενικό του γκολ.

Το πρώτο 45λεπτο ήταν κάκιστο με μόλις τρεις τελικές στο παιχνίδι, όμως στο δεύτερο οι γηπεδούχοι αντί να πιέσουν για ένα δεύτερο γκολ, έδειξαν χειρότερο πρόσωπο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και δημιούργησαν ευκαιρίες για να πάρουν τον πόντο. Ωστόσο, έλειπε η συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια. Χαρακτηριστική φάση αυτή στο 60' όταν ο Ταΐρης νίκησε τον Λεβέντη, αλλά και οι αντεπιθέσεις που έβγαλαν στο 64' και το 76'.

Τελικά ο Απόλλων κράτησε με άγχος μέχρι το φινάλε το τρίποντο και πλησίασε εκ νέου την Παναχαϊκή στους δύο πόντους.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Ψιάνος (71' Χατζηζήσης), Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Ηρακλής (62' Λαγός), Βάντερσον, Πινιέιρο, Τζιώρας, Καραδέμητρος, Φαρινόλα (55' Σουάνης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Πίκολο, Γιαννίτσης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (66' Μπέλης), Μιχαλόπουλος, Μασάδο, Αρναρέλλης (76' Τσίπρας), Ντουρμισάι (54' Τσίτας).

Last modified onΔευτέρα, 16 Φεβρουάριος 2015 18:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep