Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με... σφραγίδα Φουρτάδο!

Χάρη σε γκολ του Εμίλιο Φουρτάδο, ο Παναιγιάλειος επικράτησε 1-0 του Αλίμου.

Ο Παναιγιάλειος αξιοποίησε το πλεονέκτημα της έδρας απέναντι στον Άλιμο καθώς επιβλήθηκε 1-0 μετά από ενδιαφέρον παιχνίδι στο οποίο οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα δοκάρι και μία αποβολή. Η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη δυσκολεύτηκε απέναντι στους Αθηναίους ωστόσο έφτασε δίκαια στην κατάκτηση των τριών πόντων χάρη σε τέρμα του Εμίλιο Φουρτάδο.

Οι παίκτες του Πέτρου Δημητρίου, από την πλευρά τους, έδωσαν τη μάχη τους αλλά έδειξαν αδυναμία στη δημιουργία φάσεων και μοιραία γνώρισαν την ήττα στο Αίγιο.

Το ματς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο πρώτο εξάλεπτο! Ο Παντελής για τους φιλοξενούμενους στο 3' και ο Φουρτάδο στο 6΄για το συγκρότημα του Αιγίου.

Ο Παναιγιάλειος, στη συνέχεια, με πρωταγωνιστές τους Ουρτάδο, Πις και Φουρτάδο ανέλαβε την πρωτοβουλία και τελικά στο 34' ο τελευταίος σκόραρε και έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε καθώς ο Παναιγιάλειος διατήρησε την υπεροχή, ενώ ο Άλιμος δεν μπορούσε να απειλήσει. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για την ομάδα της Αθήνας στο 68' όταν ο Τσαρτσαρής δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα πέντε λεπτών και αποβλήθηκε.

Αν και η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε γρήγορα λόγω αποβολής του Φουρτάδο επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 75', εντούτοις ο Άλιμος δεν κατάφερε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή και ο Παναγιάλειος διατήρησε σχετικά εύκολα το υπέρ του αποτέλεσμα ως το σφύριγμα της λήξης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Μπούνας (92' Σπίνουλας), Ουρτάδο (84' Τζημογιάννης), Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Ρουμπουλάκου, Πιζ (75' Καμινιώτης), Φουρτάδο, Μίλιεβιτς.

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Σταυριανός, Γαβριήλ (84' Χαροντάκης), Τσατσαρής, Μπεριέξ, Παντελής (63' Άλεξ), Νικολόπουλος, Κάρδαρης (58' Κωστάκης), Καρακώστας, Ιωάννου, Μπονγκ, Σαγανάς.

Last modified onΚυριακή, 15 Φεβρουάριος 2015 17:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep