Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τυχερός Ολυμπιακός Βόλου

Το σπάνιο γκολ του Μπιτάνγκ έκρινε το ματς με τον Απόλλωνα 1926 και έδωσε την εκτός έδρας νίκη (1-0) στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Απόλλων 1926 μπορεί να είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά το τυχερό γκολ του Μπιτάνγκ στο 13ο λεπτό ήταν αυτό που έδωσε τους τρεις βαθμούς στους φιλοξενούμενους.

Η αναμέτρηση δεν είχε πολλές φάσεις, η θεσσαλική ομάδα μετά το γρήγορο γκολ έψαξε τις κόντρα επιθέσεις και οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν χωρίς να δημιουργούν τελικές προσπάθειες. Αντίθετα, η καλύτερη ευκαιρία ήταν με τον Μπαλντοβαλίεφ στο 42ο λεπτό που έστειλε μόνος την μπάλα άουτ, στα τρία μέτρα από το άδειο τέρμα.

Όταν η φιλοξενμούμενη έμεινε με δέκα παίκτες - αποβολή Μπεριάν στο 68ο λεπτό - οι Πόντιοι αύξησαν την πίεση, χωρίς όμως να κάνουν ουσιαστική φάση. Στο 72ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Αναστασίου που έκλεψε την μπάλα από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής έδωσε φάουλ στο κλέψιμο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βρονταράς, Χατζηλιάδης, Θ. Παπαδόπουλος, Παπαστεριανός, Βαγγελόπουλος, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος (46' Καπετάνος), Παναγιωτούδης, Ευσταθίου (46' Τσούτσης), Αναστασίου, Φιγκερόα (67' Β. Παπαδόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Γιαλούσης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Μπεριάν, Ζέρης, Μαρτίνεθ (86' Καρράς), Ρόκας (77' Μακρυδημήτρης), Μπιτάνγκ, Μπαλντοβαλίεφ (60' Τριανταφυλλάκος), Διαμαντόπουλος.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Σίπκας (Πέλλας), Νταλούκας (Τρικάλων)

Last modified onΔευτέρα, 09 Φεβρουάριος 2015 20:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep