Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η ισοπαλία της... οργής

Φωνές του Φωκικού μετά το καταδικαστικό 0-0 με τον Εθνικό Σερρών.

Πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού έχασε ο Φωκικός με το 0-0 απέναντι στον Εθνικό Σερρών. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όμως έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, καθώς στο 29' διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Καλλέργη από τον Νικολίτσα, αλλά ο Ντοκάκης έδωσε επιθετικό φάουλ.

Ο Φωκικός στο 47' είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Μαρκάκη, ενώ νέες διαμαρτυρίες υπήρξαν στο 55', όταν ο Κραβαρίτης ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Γεωργουσόπουλο, αλλά αντί να αποβληθεί είδε κίτρινη. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολών των Νικολίτσα (83'), Χαντάκια (90'+3'), με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 57' για το γκολ. Τότε, ο Κρεββατάς με προβολή έφτασε κοντά στο γκολ, όμως πάνω στη γραμμή ο Χαντάκιας έσωσε την εστία της ομάδας του.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΦΩΚΙΚΟΣ (Λεωνίδας Τσιγαρίδας): Αμουτζάκης, Πολυχρονάκης, Μαρκάκης, Καντούτσης, Χαντάκιας, Κασνέτση, Ζαχαρόπουλος (85' Χαλιώτης), Ζαρκάδας (61' Ντάμπος), Γεωργουσόπουλος (76' Ντάφλας), Καλλέργης, Ευαγγελιδάκης.

ΕΘΝ. ΣΕΡΡΩΝ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κραβαρίτης, Δέντσας, Χατζηδημητρίου, Νικολίτσας, Κουκόλης, Σαββίδης, Μερεσιώτης (46' Κρουσταλέλης), Μπλέντι, Ελευθεριάδης (90' Λαζαρίδης), Κρεββατάς (78' Μαρίνου), Τσιλούλης.

Διαιτητής: Ντοκάκης (Χανίων)

Βοηθοί: Χουλιάρας (Αιτ/νίας), Σπανός (Αχαΐας)

Last modified onΚυριακή, 08 Φεβρουάριος 2015 17:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep