Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρώτη φορά χατ τρικ

Ο Χρήστος Αραβίδης οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη με 3-0 απέναντι στον Παναιγιάλειο με το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του.

Η ΑΕΚ έβαλε τις βάσεις για τη νίκη σε βάρος του Παναιγιαλείου λίγο πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο με την κεφαλιά του Χρήστου Αραβίδη (40') και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο και στο δεύτερο μέρος με δύο ακόμη γκολ του 28χρονου επιθετικού. Νωρίτερα, βέβαια, η «μαύρη θύελλα» είχε απειλήσει σε τρεις περιπτώσεις (11',16,38'), αλλά όταν δημιουργείς τις προϋποθέσεις και δεν τις εκμεταλλεύεσαι απέναντι στο μεγάλο φαβορί της κατηγορίας... τιμωρείσαι.

Το χαλάζι που έπεσε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αιτία αυτή να διακοπεί για ένα 6λεπτο και να χαμηλώσει ο ρυθμός και των δύο ομάδων. Όσο κυλούσε ο χρόνος η Ένωση κρατούσε δυνάμεις και... παίκτες για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Κέρκυρα για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Αραβίδης, πάντως, ήταν ο πρωταγωνιστής και στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» εκμεταλλεύτηκε τρεις ιδανικές πάσες των συμπαικτών του, με τον Μάνταλο, τον Σοϊλέδη και τον Γροντή να αναλαμβάνουν την δημιουργία. Έτσι, στο 65' και το 86' βρήκε δίχτυα και πανηγύρισε το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του. Οι Μάνταλος, Μπρέσεβιτς είναι οι δύο προηγούμενοι που το κατάφεραν φέτος. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Σαρρής, Σοϊλέδης (72' Γροντής), Γιόχανσον, Ανάκογλου (78' Ρόβας), Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπαρμπόσα (82' Μπρέσεβιτς), Αραβίδης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σπίνουλας, Τζημογιάννης, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Μίλιεβιτς (70' Ντος Σάντος), Ρουμπουλάκου, Νάστος (64' Καμινιώτης), Σεχολάρι (78' Φουρτάδο), Σκαρτσίλας, Μπούνας.

Διαιτητής: Καραλιόλιος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Παπανικολάου (Κορινθίας), Πετρίδης (Χίου)

Last modified onΔευτέρα, 26 Ιανουάριος 2015 20:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep