Ισοπαλία στην Άμφισσα

  • Written by Βρ. Ράπτης, Δ. Σαμόλης
  • Published in Ατζέντα
  • 0 comments

Ο Φωκικός αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με την Παναχαϊκή σε φιλικό παιχνίδι.

Σε αγωνιστικό ρυθμό διατηρήθηκαν Φωκικός και Παναχαϊκή με την ευκαιρία του ρεπό της 14ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι στην Άμφισσα με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 1-0 με τον Κορέτα στο 48' και τον Μπουντόπουλο στο 79' να ισοφαρίζει στο τελικό 2-2. Προηγουμένως οι γηπεδούχοι είχαν φτάσει στην ανατροπή με κεφαλιά του Καντούτση και με πέναλτι του Γεωργουσόπουλου.

Η ομάδα της Άμφισσας χρησιμοποίησε τον Μπινιχάκη (20χρονος αμυντικός, προέρχεται από τον Μανδραϊκό), τον Μεταξούλη (19χρονος επιθετικός, έπαιζε στο Μεσολόγγι) και τον Κωτσαλά (19χρονος αριστερός μπακ, ανήκε στο πρώτο μισό στον Πανηλειακό). Δεν χρησιμοποιήθηκε ο νεοαποκτηθείς Ζαρκάδας, που είναι τραυματίας. Σημειώνεται ότι η απόκτηση του Γραικού δεν θα προχωρήσει. Ο Μεγάλος προέρχεται από τη β' ομάδα του Φωκικού και θα γίνει επαγγελματιας.

Ο τεχνικός, Δημήτρης Σπανός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου και ειδικότερα από τους νεαρούς όπως οι Μαζιώτης, Τρίγκας, Σούλης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Χαρτσιάς, Καρβουνιάρης, Κάργας, Τρίγκας, Φουρλάνος (60' Γκαντιάγκα), Κορέτας, Μπουντόπουλος, Στεργίδης, Μασούσας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Δήμιζας, Χούσα, Κοντοχρήστος Σούλης, Μαζιώτης, Κωστούλας.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Νίκος Κάτσικας): Αμουτζάκης, Πολυχρονάκης, Ευαγγελιδάκης, Ζαχαρόπουλος, Γεωργουσόπουλος, Καλλέργης, Δημητρίου, Καντούτσης, Πρίφτης, Μεγάλος, Ντάμπος. Έπαιξαν και οι: Χαντάκιας, Κασνέτσης, Μαρκάκης, Μπινιχάκης, Μεταξούλης, Κωτσαλάς.

Last modified onΣάββατο, 24 Ιανουάριος 2015 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep