Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ταύρος... ο Απόλλων!

Την τρίτη διαδοχική νίκη του πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης καθώς επιβλήθηκε 2-0 του Φωστήρα στον Ταύρο.

Ο Απόλλων Σμύρνης συνέχισε την ανοδική του πορεία περνώντας με 2-0 από την έδρα του αποδεκατισμένου Φωστήρα, ο οποίος είχε και πάλι μόλις δεκατέσσερις παίκτες διαθέσιμους. Το συγκρότημα του Κριστόφ Βαζέχα έχασε για δεύτερη σερί αγωνιστική και παραμένει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία.

Στο ματς, που έγινε μπροστά σε περίπου 500 φιλάθλους, κυριάρχησε η δύναμη, ενώ υπήρξαν πολλές μονομαχίες κυρίως στη μεσαία γραμμή. Πάντως, ο Απόλλων ήταν εκείνος που στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο μεγαλύτερο διάστημα του ενενηντάλεπτου και ως εκ τούτου η επικράτησή του κρίνεται ως απόλυτα δίκαιη.

Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι και κατάφεραν να σκοράρουν στο 28' με τον Βάντερσον, θέτοντας τις βάσεις για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Με την έναρξη της επανάληψης, και συγκεκριμένα στο 53', η «ελαφρά ταξιαρχία» σκόραρε και δεύτερη φορά με πέναλτι που καταλογίστηκε σε χέρι του Γρομητσάρη και εκτέλεσε εύστοχα ο Καραδέμητρος.

Η ομάδα του Ταύρου προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς και στο 72' είχε τη μεγάλη ευκαιρία να μειώσει καθώς κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Καραδέμητρου. Εντούτοις, ο Σακελλαρίου, που ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Πίτκα, ο οποίος κράτησε το 0-2, που δεν άλλαξε ως την ολοκλήρωση της συνάντησης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Μπότος, Μπελέρης, Αχείμαστος, Σακελλαρίου, Σιώπης, Μουκίδης, Γρομητσάρης, Ποτουρίδης, Κακαράς, Κρητικός (60' Μουστόγιαννης), Βλάχος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Φαρινόλα, Κύργιας, Γεωργίου, Καραδέμητρος (82' Λαγός), Ψιάνος, Χατζής, Βάντερσον (63' Βασιλαντωνόπουλος), Κυβελίδης (70' Ανγκούλο).

Last modified onΣάββατο, 24 Ιανουάριος 2015 17:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep