Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξεχώρισε... την τετράδα

Ο Απόλλων επικράτησε 4-2 της Ερμιονίδας και έφερε σε απόσταση πλέον τις τέσσερις πρώτες ομάδες στον 1ο Όμιλο.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία με το 4-2 επί της Ερμιονίδας στη Ριζούπολη ξεκαθάρισε με το τέλος του πρώτου γύρου την υπόθεση των τεσσάρων ομάδων στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου και άφησε πίσω τέσσερις βαθμούς από την 4η θέση τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα της Αργολίδας μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, αφού παρότι δεν είχε την υπεροχή έκανε πιο επικίνδυνες φάσεις στην εστία του Απόλλωνα, αλλά τελικά ο Φαρινόλα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 32ο λεπτό.

Οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων να ισοφαρίσουν δεν έφεραν αποτέλεσμα και τελικά από λάθος γύρισμα του Ιασωνίδη στον Πονηρό ήρθε το 2-0 για την Ελαφρά Ταξιαρχία με σουτ του Κυβελίδη που μπήκε στη φάση.

Η Ερμιονίδα κατάφερε να ελπίζει απλά για λίγα λεπτά με την μείωση του σκορ από τον Παπανικολάου σε 2-1 στο 52ο λεπτό, αλλά ο Βάντερσον με σουτ (59') έδειξε να τελειώνει το ματς. Ο Κυβελίδης με προβολή (72') έκανε το 3-1 για να κλείσει το σκορ απο τον Κουτσοσπύρο στο 89ο λεπτό.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας, Ψιάνος, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Ηρακλής (56' Σέτι), Λαγός (62' Χατζηζήσης), Φαρινόλα, Βάντερσον, Καραδέμητρος (78' Χατζής), Κυβελίδης.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Παπανικολάου, Συμελίδης (46' Σβόγιτς), Ιασωνίδης, Γεωργίου, Τούτοριτς, Όμο, Ταπέ (46' Βλαχόπουλος), Τσακόν (69' Στάικος), Παβίσεβιτς, Κουτσοσπύρος.

Διαιτητής: Κουλούδης (Λέσβου)

Βοηθοί: Σγαντζός (Πειραιά), Πρέντζας (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 18 Ιανουάριος 2015 17:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep