Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ψάξτε τον δεύτερο! (video)

Με εμφάνιση πρωταθλητή ο Ηρακλής πέρασε (1-0) από τη Λάρισα και την άφησε 13 πόντους πίσω!

Το τρένο του Ηρακλή δεν έκανε στάση ούτε στο Αλκαζάρ. Ο Γηραιός διεύρυνε το αήττητο σερί του το Σάββατο (17/01) το απόγευμα και χάρη σε γκολ - πέναλτι του αρχηγού, Νίκου Πουρτουλίδη επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ, ξέφυγε 5 πόντους από τη 2η Λαμία και 13 από τους Θεσσαλούς, στέλνοντας μήνυμα ότι η 1η θέση είναι δική του. Μάλιστα, ο Γηραιός πανηγύρισε την 7η εκτός έδρας νίκη του σε ισάριθμα ματς και έφτασε στα 721 λεπτά τον χρόνο που κρατά απαραβίαστη την εστία του! Όσο για τους Βυσσινί; Γνώρισαν την πρώτη εντός έδρας ήττα τους στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 21 μήνες (τελευταία στις 28/4/13 από την Καλλονή).

Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος, αλλά και σαφώς πιο ουσιαστικός στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, με αποτέλεσμα να πάρει τους τρεις βαθμούς χάρη στο γκολ του Πουρτουλίδη από το σημείο του πέναλτι στο 25ο λεπτό. Ο Γηραιός έμεινε αήττητος στο πρωάθλημα και μάλιστα έκλεισε τον πρώτο γύρο με επτά νίκες σε επτά εκτός έδρας αγώνες και προχωρά με σημαντικό προβάδισμα για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση, δημιούργησε πίεση στην περιοχή της θεσσαλικής ομάδας και εκμεταλλεύτηκε την τρίτη από τις ενέργειες του Σιατραβάνη. Ο επιθετικός του Γηραιού μπήκε στην περιοχή μετά από το ένα - δύο με τον Ρομάνο, ο Μελισσάς τον ανέτρεψε και ο captain των φιλοξενούμενων από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 0-1. Η ΑΕΛ βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει, όμως χωρίς να δημιουργήσει σημαντικές φάσεις.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσαν με περισσότερη ενέργεια και έκαναν φάσεις στην περιοχή, αλλά στις τρεις από τις 13 περιπτώσεις που η μπάλα πήγε στην εστία ήταν εκεί ο Χουάντερσον για να την σταματήσει. Στο τέλος ακούστηκαν πάλι συνθήματα κατά του προέδρου της ομάδας Βαγγέλη Πλεξίδα από τους φανατικούς της ομάδας της ΑΕΛ που επέστρεψαν στο γήπεδο μετά από αρκετές εβδομάδες.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος (46' Μούτσα Μπλέντι), Μουλόπουλος, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Σουάνης (62' Γκούρτσας), Πινδώνης (73' Περίκο), Μπιλά, Μπόγιοβιτς.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (79' Πουρτουλίδης), Ρομάνο, Σιατραβάνης (73' Κυριακίδης), Κάσσος, Λουκίνας (65' Περόνε).

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Νικολαδός (Αθηνών), Βαφειάδης (Καρδίτσας) 

 

Last modified onΣάββατο, 17 Ιανουάριος 2015 20:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep