Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χανιά σε τροχιά play off

Ο ΑΟΧ έδειξε χαρακτήρα, επικράτησε 2-1 της Παναχαϊκής και είναι πάλι στην τριάδα. Πρώτη εκτός έδρας ήττα των Αχαιών.

Η ομάδα της Κρήτης κατάφερε μέσα στην καταιγίδα και τον δυνατό άνεμο να πάρει όσα ήθελε από αυτή την αναμέτρηση και να μείνει στις τρεις πρώτες θέσεις που οδηγούν στα paly off του πρωταθλήματος. Η Παναχαϊκή μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά του αγώνα στο Μάλεμε, αλλά δεν δημιούργησε φάσεις και ο ΑΟ Χανιά στην πρώτη ουσιαστικά επικίνδυνη στιγμή του στο ματς κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Κρητικού μετά την εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη στο 17ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα η ομάδα της Πάτρας συνέχισε να πιέζει, αλλά τα Χανιά ήταν πιο επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξαν πολλές καλές φάσεις και με το πολύ ωραίο γκολ του Καραγιάννη στο 70ο λεπτό φάνηκε να κρίνεται το ματς. Οι «κοκκινόμαυροι» που έμειναν νωρίς χωρίς τον Ντα Κόστα και χωρίς τον Μαρουκάκη στην αποστολή δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν το δημιουργικό τους παιχνίδι και όλα έδειχναν πως οι τρεις βαθμοί θα πήγαιναν στους γηπεδούχους. Το μόνο που κατάφεραν στο τέλος ήταν να μειώσουν με κεφαλιά του Ζλατκόφσκι (95') ενώ λίγο νωρίτερα η ομάδα της Πάτρας είχε δοκάρι με τον Ζλατκόφσκι σε σουτ έξω από την περιοχή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑO ΧΑΝΙΑ (Μάρκος Στεφανίδης): Σικαλιάς, Παγώνης, Γκότοβος Κοντέων, Μανωλάς, Σιλιγαρδάκης, Γκούμας, Καραλής (46' Οικονομόπουλος), Καραγιάννης (86' Μαρτσάκης), Πάγκαλος, Κρητικός (81' Ευαγγέλου).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Χαρτσιάς (88' Χούσα), Τσώνης, Άλλα, Κωστούλας (68' Μασούρας), Ασίγκμπα, Αναστασόπουλος, Μπαλού, Στεργίδης, Ντα Κόστα (46' Ζλατκόφσκι), Πατινιώτης

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Βεργέτης (Αρκαδίας), Κουράκης (Ηρακλείου)

Last modified onΔευτέρα, 12 Ιανουάριος 2015 20:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep