Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το έκανε... δύσκολο

Ο Ολυμπιακός Βόλου προηγήθηκε 3-0 και τελικά επικράτησε με άγχος (3-2) του Εθνικού Σερρών.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου απέναντι στον Εθνικό Σερρών. Η θεσσαλική ομάδα προηγήθηκε 3-0 στο ΕΑΚ, αλλά δύο λεπτά αδράνειας την έκαναν να αγχωθεί στο τέλος και να κινδυνεύσει. Ωστόσο, ήρθε το τρίποντο (3-2) απέναντι στους «πορτοκαλί» του πρώην τεχνικού των «ερυθρόλευκων», Ντράγκαν Κοκότοβιτς.

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά και οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε σουτ στην εστία του Εθνικού Σερρών, αλλά τη λύση έδωσε ο Αλέξανδρος Νικολιάς με ένα σουτ από 30 μέτρα και άνοιξε το σκορ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Ο Διαμαντόπουλος στο 55ο και το 68ο λεπτό ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, αλλά η φιλοξενούμενη ομάδα αντέδρασε και με δύο γκολ των Τσιλούλη (71'), Κρεββατά (72') έφερε πάλι το ματς κοντά και προσπάθησε για την ισοπαλία μέχρι το τελευταίο λεπτό. Βέβαια ο Διαμαντόπουλος ήταν εκείνος που έχασε την σημαντικότερη ευκαιρία στο τέλος της αναμέτρησης, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου είχε και δύο δοκάρια, ένα με τον Νικολίτση σε απόκρουση που παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ και ένα με τον Μαρτίνεθ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Ρόκας, Μαρτίνεθ (85' Μέζα), Μπιτάνγκ, Θέος (75' Κορνελάτος), Διαμαντόπουλος, Νικολιάς.

ΕΘΝ. ΣΕΡΡΩΝ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κραβαρίτης, Δέντσας, Χατζηδημητρίου, Ναστέφσκι (71' Κρεββατάς), Κουκόλης (64΄Λαζαρίδης), Νικολίτσας, Μαρίνου, Τσιλούλης, Σαββίδης, Κοντσίδης, Παναγιωτίδης.

Διαιτητής: Φώτης (Εύβοιας)

Βοηθοί: Γκαβέρας, Σπανός (Αχαΐας)

Last modified onΔευτέρα, 12 Ιανουάριος 2015 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep