Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεν γίνεται ο αγώνας στη Ζάκυνθο

Οριστική η αναβολή του αγώνα της Ζακύνθου με την ΑΕΛ, που δεν δέχθηκε το ματς να γίνει την Τρίτη (13/1).

Ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ Νίκος Μπαλατσούκας δήλωσε πως το προγραμματισμένο ματς της Δευτέρας (12/1) δεν θα διεξαχθεί λόγω αδυναμίας των βοηθών διαιτητών να περάσουν από την Κυλλήνη στο νησί καθώς υπάρχει απαγορευτικό απόπλου.

Μιλώντας στον «ΟΚ Radio 104.8», ο Μπαλατσούκας είπε: «Σήμερα, ενώ ο διαιτητής και ο πρώτος επόπτης από την Αθήνα ήταν από χθες στη Ζάκυνθο, οι άλλοι δύο από τη Μεσσηνία 'μπλοκαρίστηκαν΄ στην Κυλλήνη. Στις διαβουλεύεις που έγιναν, δεν ήταν δυνατό να δεχθούμε να γίνει το ματς αύριο αφού θα υπήρχαν στενά περιθώρια προετοιμασίας μιας και το ματς με τον Ηρακλή θα γίνει το προσεχές Σάββατο. Φυσικά, πρέπε να υπολογιστεί και η ταλαιπωρία του ταξιδιού. Την Πέμπτη η ΕΠΑΕ θα αποφασίσει τη διεξαγωγή του αγώνα σε νέα ημερομηνία».

Αυτό σημαίνει ότι ο διαιτητής Κοσικίδης (Αθηνών), ο οποίος βρίσκεται στη Ζάκυνθο, θα συντάξει φύλλο αγώνα όπου θα αναφέρει τους λόγους της αναβολής. Αυτό θα σταλεί στον αθλητικό δικαστή και εκείνος θα αποφασίσει πότε θα οριστεί η αναμέτρηση. Το βέβαιο είναι ότι αυτή δεν θα γίνει την Τρίτη (13/01). Σημειώνεται ότι στη Ζάκυνθο εκτός του διαιτητή Κοσικίδη και του πρώτου βοηθού βρίσκεται και η αποστολή της ΑΕΛ. Αντίθετα, στην Κυλλήνη έμεινε ένα πούλμαν με οπαδούς των «βυσσινί», ο δεύτερος βοηθός Λάμιας, ο 4ος διαιτητής, Μπλάνας, όπως επίσης ο δημοσιογράφος και ο σκηνοθέτης του ΟΤΕ ΤV.

Last modified onΔευτέρα, 12 Ιανουάριος 2015 20:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep