Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με χατ τρικ Μπρέσεβιτς

Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς με χατ τρικ οδήγησε την ΑΕΚ σε νίκη και έφτασε τα 25 γκολ σε 25 ματς με τους "κιτρινόμαυρους". Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς με χατ τρικ οδήγησε την ΑΕΚ σε νίκη και έφτασε τα 25 γκολ σε 25 ματς με τους "κιτρινόμαυρους".

Η ΑΕΚ επικράτησε 5-1 της Καλλιθέας και συνεχίζει την πορεία της προς την άνοδο με ακόμη μια επιβλητική νίκη.

Ο Χρήστος Αραβίδης έβαλε πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ την ΑΕΚ, όπως και την Πέμπτη με τον Ατρόμητο, και τα δεδομένα με την Καλλιθέα έγιναν εύκολα. Μετά το 1-0 στο 6ο λεπτό, ήρθε το 2-0 με κεφαλιά του Μπρέσεβιτς στο 11ο. Από εκεί και πέρα η ομάδα της Καλλιθέας κράτησε καλύτερη ισορροπία, μέχρι το 39ο λεπτό όμως, οπότε και ο Μπρέσεβιτς πάλι με σουτ έκανε το 3-0.
Οι δύο ομάδες πήγαν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια. Ο Ντουρμισάι μείωσε σε 3-1 με ωραίο σουτ, ωστόσο αμέσως μετά ο Μπρέσεβιτς έφτασε στο χατ τρικ με σουτ στο 48ο λεπτό, γράφοντας το 4-1.
Το 5-1 έκλεισε μετά από λάθος του Μπριλάκη που έχασε την μπάλα από τον Ντούνη και ο τελευταίος με σουτ έγραψε το τελικό 5-1. Η Καλλιθέα τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, αφού ο Πίκολο έφυγε με δεύτερη κίτρινη κάρτα από το ματς στο 54ο λεπτό.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Ρόβας, Σαρρής, Λαμπρόπουλος, Γροντής, Γιόχανσον (60' Ζόριτς), Ανάκογλου, Μ. Ντούνης, Μάνταλος, Αραβίδης (77' Τσεβάς), Μπρέσεβιτς (68' Φαγιέ).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Πίκολο, Κατσικογιάννης (46' Ντουρμισάι), Ρουσάκης, Μασάδο, Μιχαλόπουλος (58' Μπριλάκης), Αρναρέλλης, Αριανούτσος (64' Σταμόπουλος).
Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Πολυχρονιάδης (Ανατ. Αττικής), Μπαλιάκα (Λέσβου)

Last modified onΚυριακή, 11 Ιανουάριος 2015 20:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep