Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στάση... Καλαμαριά για τη Λαμία

Ο Απόλλων 1926 έσπασε το αήττητο της Λαμίας, την οποία νίκησε 1-0 και την έριξε από την κορυφή.

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Απόλλων 1926 καθώς επιβλήθηκε 1-0 της Λαμίας, η οποία έχασε το αήττητό της αλλά και την πρωτοπορία στην κατάταξη, περνώντας πλέον δεύτερη πίσω από τον Ηρακλή. Οι παίκτες του Παναγιώτη Διλμπέρη έπαιξαν με δύναμη και πάθος και πανηγύρισαν την κατάκτηση των τριών πόντων καθώς κατάφεραν να εξουδετερώσουν τα αντίπαλα ατού.

Η Λαμία ήταν περισσότερο ενεργητική στην έναρξη της συνάντησης αλλά με την πάροδο του χρόνου, η ομάδα της Καλαμαριάς ισορρόπησε. Οι δύο αντίπαλοι αναζήτησαν το γκολ και είχαν κάποιες καλές φάσεις στο πρώτο 45λεπτο χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν.

Η κατάσταση, ωστόσο, άλλαξε με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50' όταν ο Ευσταθίου έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Η Λαμία, στη συνέχεια, άσκησε πίεση στην εστία του Απόλλωνα αναζητώντας την ισοφάριση, ενώ από την πλευρά τους οι Πόντιοι οπισθοχώρησαν για να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και παράλληλα προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με αντεπιθέσεις.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν ευκαιρίες για να φτάσουν στο 1-1 όμως ο Απόλλων άντεξε καθώς είχε σε πολύ καλή ημέρα τον τερματοφύλακα Βρονταρά, ο οποίος όποτε χρειάστηκε, δήλωσε «παρών».

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βρονταράς, Αναστασίου (56' Παπαδόπουλος), Γαλανόπουλος, Δήμου, Ευσταθίου (71' Βαγγελοπουλος), Καράμπελας (46' Καπετάνος), Κουρούπης, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος, Παπαστεργιανός, Τσούτσης.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης (62' Φράγκος), Λεάντρο, Ρεπετσάς (81' Αντωνόπουλος), Μουμίν, Καμαρά, Βασιλόγιαννης, Γιενγκά, Νεόφυτος (69' Χαϊκάλης), Γκούρμα.

Last modified onΚυριακή, 11 Ιανουάριος 2015 18:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep