Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με... καρέ η Καρδίτσα

Καταιγιστική η Αναγέννηση Καρδίτσας, που σημείωσε καρέ τερμάτων και νίκησε 4-1 τον Πιερικό.

«Καιγόταν» για το τρίποντο για να αναρριχηθεί βαθμολογικά και να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και τα κατάφερε. Η Αναγέννηση Καρδίτσας έδειξε πάθος για τη νίκη και την κατέκτησε εύκολα επικρατώντας 4-1 του Πιερικού, που δεν φάνηκε επιθετικά, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Οι Θεσσαλοί σημείωσαν την τρίτη τους εντός έδρας νίκη.

Δυνατά μπήκε η Καρδίτσα στο πρώτο μέρος. απείλησε στο 1’ με το σουτ του Μαυρία και δύο λεπτά αργότερα πήρε κεφάλι στο σκορ με την κεφαλιά του Μίχου. Ο Πιερικός φάνηκε επιθετικά μόνο στο 9’ με τον Αλεξίου. Μετέπειτα, οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν απειλήθηκαν, αλλά ήταν αυτοί που σκόραραν και πήραν διαφορά δύο τερμάτων στο παιχνίδι. Στο 22’, ο Μπιτέλης με πλασέ έκανε το 2-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Καρδίτσα πέτυχε και άλλο γκολ. Στο 53’, ο Γκουγκούδης με πλασέ σημείωσε το 3-0, ενώ ο Υφαντής πέτυχε το 4-0 στο 68’. Το μόνο που κατάφερε ο Πιερικός ήταν να μειώσει σε 4-1 με σκόρερ τον Αλεξίου στο 75’.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις:

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μέλκας, Σάββας (61' Υφαντής), Παπαργυρίου (70' Τζάνης), Στάμος, Οικονόμου, Κουλίδης, Γκουγκούδης, Μίχος (82' Δημόπουλος), Τζέκος, Μπιτέλης, Μαυρίας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Μπουζούκης (58' Σταματής), Καρτσαμπάς, Ντόσης, Τσιάρας (76' Κόιτς), Σπάσιτς, Ελιομάρ (63' Παλιάτσιος), Μυστακίδης, Γιαννούλης, Αλεξίου.

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Τίκας (Θεσπρωτίας), Αναστασίου (Λάρισας)

Last modified onΚυριακή, 11 Ιανουάριος 2015 20:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep