Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με πεντάρα στο... 2015

Η ΑΕΚ έκλεισε το 2014 με πέντε γκολ κατά του Ηρακλή Ψαχνών. Η ΑΕΚ έκλεισε το 2014 με πέντε γκολ κατά του Ηρακλή Ψαχνών.

Η ΑΕΚ έκλεισε τις φετινές της υποχρεώσεις με νίκη 5-1 επί του Ηρακλή Ψαχνών.

Τα δύο γρήγορα γκολ της ΑΕΚ, η οποία στο 5ο λεπτό είχε κάνει το 2-0 με τους Μπρέσεβιτς, δεν άφησαν περιθώρια στον Ηρακλή Ψαχνών να μπει στο παιχνίδι και να ψάξει οτιδήποτε στο ΟΑΚΑ. Στη συνέχεια ήταν επόμενο να ανοίξει το ματς, η ομάδα της Εύβοιας κατάφερε να κάνει κάποιες φάσεις και έχασε μια με τον Γκεμίση στο 15ο λεπτό και μια με τον Γουόρντεν στο 33ο λεπτό για να μειώσει σε 2-1 και να ελπίζει σε κάτι καλύτερο.

Ο Μάρκος Ντούνης, όμως, έγραψε το 3-0 στο 40ό λεπτό και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με μεγαλύτερο προβάδισμα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε σαφώς πιο χαλαρά για την Ένωση και ουσιαστικά την «ξύπνησε» η μείωσε του σκορ από τον Μπακομήτρο σε 3-1 στο 63ο λεπτό.  Το σκορ έκλεισαν ο Μπρέσεβιτς στο 77ο λεπτό και ο Λαμπρόπουλος στο 83ο λεπτό. Ήταν το πρώτο του με τα κιτρινόμαυρα και δικαιολογημένα το πανηγύρισε έντονα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Γεωργέας, Λαμπρόπουλος, Σαρρής (61' Ρόβας), Γροντής, Τζανετόπουλος, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μ. Ντούνης (72' Αραβίδης), Μπρέσεβιτς (80' Τσεβάς).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Μελίσσας, Παληγεώργος, Τσιμότζι (80' Χατζηστάμου), Παλαιολόγος, Παπαδόπουλος, Μπακομήτρος, Γκεμίσης (46' Νάκας), Ράντι, Κοτίτσας (80' Πολίτης), Σικαλιάς, Γουόρντεν.

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Αναγνωστόπουλος (Αχαΐας), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

Last modified onΚυριακή, 21 Δεκέμβριος 2014 20:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep