Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστροφή στις νίκες με Πλατέλλα

 Η ΑΕΚ επικράτησε με 4-0 του Φωστήρα, ο οποίος έμεινε στο ματς μέχρι την απoβολή του Μουστογιάννη.

Με δύο γκολ του Πλατέλλα και αρκετές καλές ενέργειες του Μάνταλου, η ΑΕΚ κατάφερε να κάμψει και το εμπόδιο του Φωστήρα για να φτάσει στην έβδομη νίκη της στο πρωτάθλημα και τρίτη μέσα στο ΟΑΚΑ. Το 0-0 και η κακή εμφάνιση με την Ερμιονίδα δεν επηρέασε σημαντικά τους Κιτρινόμαυρους που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 30ό λεπτό με ωραία προσπάθεια και σουτ του Βαγγέλη Πλατέλλα. Ο Φωστήρας πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση πριν από το ημίχρονο, έκανε φάσεις και απείλησε την εστία του Ανέστη, που είπε ''όχι'' σε όλες τις περιπτώσεις.

Ο Φωστήρας άντεξε μέχρι το 59ο λεπτό, όταν ο διαιτητής έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μουστoγιάννη για φάουλ στον Ζόριτς στο κέντρο του γηπέδου, που ήταν υπερβολικό. Με αυτό τον τρόπο διόρθωσε την μη αποβολή του Σακελλαρίου στις αρχές του δεύτερου μέρους, αφού ο αμυντικός του Φωστήρα που είχε ήδη κίτρινη κάρτα σταμάτησε την μπάλα με το χέρι σε μπαλιά προς τον Αραβίδη. Από εκεί και πέρα, με δέκα παίκτες ήταν δύσκολα τα πράγματα για τον Φωστήρα, που δέχθηκε πίεση και άλλα τρία γκολ. Αρχικά με χτύπημα πέναλτι του Μάνταλου στο 72ο λεπτό και ακολούθως με εξαιρετικό σουτ του Πλατέλλα στο 79ο λεπτό και προβολή του Ντούνη στο 83ο λεπτό μετά από ωραίο συνδυασμό του Μάνταλου με τον Πεταυράκη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Ρόβας, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Σαρρής, Φαγιέ (65' Τζανετόπουλος), Κορδέρο (15' Ανάκογλου), Πλατέλλας, Ζόριτς (75' Ντούνης), Μάνταλος, Αραβίδης.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Κρητικός, Γρομητσάρης, Μήτκας, Μουστόγιαννης, Μπίρης, Κακαράς, Μεντί (80' Μπελέρης), Τεγούσης, Ράμα (65' Τσεμπέτσι), Σακελλαρίου (70' Σακελλαρίου).

Διαιτητής: Παπαγεωργίου (Αθηνών)

Βοηθοί: Σαμοΐλης (Αθηνών), Πατσιόπουλος (Δωδ/νήσου)

Last modified onΤετάρτη, 17 Δεκέμβριος 2014 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep