Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μοιρασιά στα Ψαχνά

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν ο Ηρακλής Ψαχνών με τα Χανιά.

Δεν βρήκε νικητή η αναμέτρηση του Ηρακλή Ψαχνών με τον ΑΟ Χανίων, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 μετά από σχετικά καλό παιχνίδι που διατήρησε το ενδιαφέρον του ως το τέλος. Σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος έπαιξε η αποβολή του Β. Πατσατζόγλου με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 70' και ενώ οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ. Οι Κρητικοί έχοντας παίκτη παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο, κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό και να αποφύγουν τη δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας ήττα μετά από εκείνη στη Ριζούπολη, στερώντας παράλληλα από τους Ευβοιώτες την τρίτη διαδοχική νίκη τους.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τους δύο αντιπάλους να διατηρούν την υπεροχή ανά διαστήματα και να δημιουργούν ορισμένες επικίνδυνες καταστάσεις.

Οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν όμως περισσότερο αποτελεσματικοί από τους Κρητικούς και δύο λεπτά πριν από την ανάπαυλα, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με ατομική προσπάθεια και πλασέ του Φλίγκου.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Σταύρου Παπανδρέου μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης. Ωστόσο, η επιθετικότητά τους κόπασε σχετικά γρήγορα μιας και το συγκρότημα του Γιώργου Φοιρού με σωστή τακτική, τους διατηρούσε μακριά από την εστία του Μελίσσα.

Εντούτοις, στο 70' η ομάδα των Ψαχνών έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Βασίλη Πατσατζόγλου, που προκάλεσε πολλές διαμαρτυρίες. Τα Χανιά αξιοποίησαν άμεσα το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και στο 73' έφτασαν στο 1-1 με κεφαλιά του Πάγκαλου με τους γηπεδούχους, πάντως, να θεωρούν ότι υπάρχει οφσάιντ. Μάλιστα, υπήρξε πεντάλεπτη διακοπή στον αγώνα αφού ο γενικός αρχηγός Κώστας Γκαλούφας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί.

Στο διάστημα που απέμενε, ο ΑΟ Χανίων δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Ηρακλή που κράτησε εύκολα το 1-1, ενώ μάλιστα είχε και μία - δύο καλές στιγμές με τον Γκεμίση προκειμένου να πάρει τη νίκη.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Μελίσσας, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Παπαδόπουλος, Μπακομήτρος, Β. Πατσατζόγλου, Ραπτάκης, Φλίγκος (64' Γκεμίσης), Ράντι, Κόσουτιτς, Γουόρντεν (70' Χρ. Πατσατζόγλου).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σταύρος Παπανδρέου): Σικαλιάς, Μανωλάς, Κοντέων, Εσόνο, Γκότοβος, Πάγκαλος, Καραλής (67' Μαρτσάκης), Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης, Παγώνης, Κρητικός (82' Ευαγγέλου).

Last modified onΤετάρτη, 17 Δεκέμβριος 2014 20:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep