Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πήρε το ντέρμπι με Χατζή

Ο Απόλλων επικράτησε 1-0 του ΑΟ Χανιά με γκολ οφσάιντ και έπιασε τους Kρητικούς στην τρίτη θέση.

Ο Κώστας Χατζής ξεκλείδωσε από θέση... οφσάιντ την άμυνα του ΑΟ Χανιά με ένα ωραίο τακουνάκι στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης και έκρινε το ντέρμπι υπέρ του Απόλλωνα. Η «Eλαφρά Tαξιαρχία», με τον Αλέκο Βοσνιάδη πλέον στον πάγκο, κατάφερε να μην της κοστίσει η ήττα από τον Ηρακλή Ψαχνών, αλλά και η αναστάτωση όλης της εβδομάδας.

Η αναμέτρηση της Ριζούπολης είχε αρκετή δύναμη, ο Απόλλων ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και εκμεταλλεύθηκε την υπεροχή του με το γκολ του Χατζή, ενώ ο ΑΟ Χανιά που ήταν πιο ουσιαστικός στο δεύτερο ημίχρονο στην ανάπτυξή του δεν κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικές φάσεις. Πλέον η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έπιασε στην τρίτη θέση τους Κρητικούς και βλέπει μπροστά της το επόμενο ματς με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι την Τετάρτη το μεσημέρι.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης πως ο διαιτητής έδειξε δέκα κίτρινες κάρτες σε μια αναμέτρηση που δεν είχε τα τόσα σκληρά μαρκαρίσματα. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Χατζής, Ηρακλής (86' Κυβελίδης), Φαρινόλα, Βάντερσον (62' Κυριάκος), Γκονζάλες (69' Σέτι), Ανγκούλο.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σταύρος Παπανδρέου): Σικαλιάς, Παγώνης, Κοντέων, Μανωλάς (72' Ευαγγέλου), Γκότοβος, Σιλιγαρδάκης, Οικονομόπουλος (36' Καραγιάννης), Εσόνο, Καραλής (60' Καμινιώτης), Πάγκαλος, Κρητικός.

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Πετρίδης (Χίου)

Last modified onΚυριακή, 14 Δεκέμβριος 2014 22:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep