Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ιβάν, ο... δήμιος του Απόλλωνα!

Με υπογραφή Ιβάν Ναστέφσκι το πρώτο φετινό τρίποντο του Εθνικού Σερρών!

Δίχως γυρισμό ήταν για τον Εθνικό Σερρών το εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα 1926. Οι «πορτοκαλί» αγνοούσαν το τρίποντο φέτος και απέναντι στους Πόντιους όφειλαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα για να αναρριχηθούν. Ωστόσο, μέχρι το 75' το 0-0 ήταν απόρροια των χαμένων ευκαιριών από πλευράς γηπεδούχων και του Κραβαρίτη που βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα. Μέχρι τότε, άλλωστε, δεν υπήρχε στο γήπεδο ο Ιβάν Ναστέφσκι...

Ο Μάκης Κατσαβάκης αποφάσισε να περάσει στο γήπεδο τον Σκοπιανό επιθετικό και αυτός έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα απέναντι στον Απόλλωνα. Πέρυσι, τους είχε «φιλοδωρήσει» με τρία γκολ στις δύο αναμετρήσεις και λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του βρήκε δίχτυα! Έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο 23χρονος κέρδισε τις κόντρες και με σουτ νίκησε τον Βρονταρά, υπογράφοντας το πρώτο τρίποντο για την ομάδα των Σερρών. Ήταν το πρώτο τέρμα για τον Εθνικό έπειτα από 462 αγωνιστικά λεπτά στο πρωτάθλημα...

Οι «κοκκινόμαυροι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, έκλεισαν τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο, όμως ο Κραβαρίτης με εντυπωσιακές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν παθητικό και... μοιράστηκε το βραβείο του πολυτιμότερου με τον Σκοπιανό.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Μάκης Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Πλαβούκος, Σαββίδης (10' Πάλλας, 75' Ναστέφσκι), Κωφοκώτσιος, Τσιλούλης, Μερεσιώτης, Χατζηδημητρίου, Δέντσας, Μαρίνου (86' Παναγιωτίδης), Κουκόλης.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βρονταράς, Βαγγελόπουλος, Γαλανόπουλος, Ευσταθίου, Κατσιαρός (8' Κουρούπης), Νατσιόπουλος, Τσούτσης (46' Αναστασίου), Παπαστεριανός, Ολίσε, Β. Παπαδόπουλος (78' Καπετάνος), Ακασού.

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Λαφαντζής, Κύφος (Πιερίας)

Last modified onΣάββατο, 13 Δεκέμβριος 2014 18:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep