Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανατροπή και κορυφή η Λαμία (video)

Ο Ολυμπιακός Βόλου προηγήθηκε, αλλά η Λαμία αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε τη νίκη (2-1) που την έφερε μόνη πρώτη.

Σε μια αναμέτρηση που ήταν ντέρμπι μέχρι το τελευταίο της δευτερόλεπτο, η Λαμία πήρε τη νίκη σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου με 2-1 και είναι πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας. Ήρωας για τους «κυανόλευκους» ο πρώην ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, Μάριο Γκούρμα, ο οποίος κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση.

Η θεσσαλική ομάδα προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέρησης με ωραία κεφαλιά του Διαμαντόπουλου, κράτησε το προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο παρά την πίεση της Λαμίας, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν άντεξε.

Ο Βασιλόγιαννης ήταν αυτός που κέρδισε την απόκρουση από την κεφαλιά του Ρεπετσά στο δοκάρι και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 54ο λεπτό. Στη συνέχεια η ομάδα της Φθιώτιδας έψαξε το δεύτερο γκολ, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φέρουν την ισορροπία στο ματς, αλλά οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και έψαξαν το τρίποντο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αυτή ήρθε στο 93ο μετά από υπόδειξη πέναλτι του διαιτητή σε κράτημα του Μακρυδημήτρη στον Γκούρμα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και έδωσε τη νίκη στην Λαμία. Η απόφαση αυτή προκάλεσε πολλές διαμαρτυρίες στους Θεσσαλούς, οι οποίοι τόνιζαν ότι τέτοια μαρκαρίσματα γίνονται πάντα...

Στο 88ο λεπτό ο Μπιτάνγκ είχε φύγει από το γήπεδο με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον Ολυμπιακό Βόλου με δέκα για λίγα λεπτά.  

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Ρεπετσάς, Καμαρά, Βασιλόγιαννης, Γιενγκά (85' Χαϊκάλης), Μουμίν (64' Αντωνόπουλος), Νεόφυτος (56' Φράγκος), Γκούρμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γιώργος Κούτσης): Κασμερίδης, Ζερης, Μαργαρίτης, Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Μπιτάνγκ, Μέζα (89' Μπάρμπας), Μαρτίνεθ (75' Κορνελάτος), Διαμαντόπουλος, Θέος (64' Κούτσι), Ρόκας.

Διαιτητής: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής), Κατσικογιάννης (Μακεδονίας)

Last modified onΔευτέρα, 08 Δεκέμβριος 2014 21:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep