Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανατροπή και φωνές στον Πύργο

Ο Πανηλειακός προηγήθηκε, αλλά έχασε 4-2 από την Παναχαϊκή και ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες.

Σε τροχιά πλέιφ οφ μπήκε η Παναχαϊκή με την 3η διαδοχική εκτός έδρας νίκη της. Οι Αχαιοί βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο μόλις στο 1ο λεπτό όταν ο Τσίτας με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα, όμως ακολούθησαν τέσσερα τέρματα που έφεραν και το άνετο (4-2) τρίποντο για τους φιλοξενούμενους.

Μετά το τέρμα του Τσίτα οι «κοκκινόμαυροι» ανέβασαν ρυθμό και στο 34' κέρδισαν πέναλτι, αλλά και την αποβολή του Μαζιώτη. Ωστόσο, την απόφαση αυτή του Κοσικίδη την αμφισβήτησαν έντονα οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι θεωρούν ότι ο Αθηναίος ρέφερι τους καταδίκασε.

Με αριθμητικό μειονέκτημα και χωρίς λύσεις στον πάγκο ήταν μοιραίο να «λυγίσει» ο Πανηλειακός. Ο Ντα Κόστα ευστόχησε από την άσπρη βούλα, ενώ στο 45' ο Στεργίδης έδωσε το προβάδισμα στην πατρινή ομάδα. Ακολούθησαν τέρματα από τους Μπαλού (49'), Πατινιώτη (61'), με τον Τσίτα να μειώνει σε 2-4 στο 74'.

Το δυσάρεστο, βέβαια, για τους γηπεδούχους ήταν ότι έχασαν για το προσεχές ματς εκτός του Μαζιώτη και τον Χατζόγλου που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα οι λύσεις να λιγοστέψουν για τον Ηλία Φυντάνη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Ηλίας Φυντάνης): Γκίνης, Γραικός, Αρμένης, Χατζόγλου, Μπαξεβάνος, Γεωργόπουλος (88' Κυριακάκης), Μαζιώτης, Εμμανουήλ, Τσίτας, Μπουντόπουλος, Πούρνος (84' Κωτάτης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Κάργας, Άλμπι, Πατινιώτης, Μπαλού, Γκαντιάγκα, Ντα Κόστα (64' Αναστασόπουλος), Χαρτσιάς (84' Κοντοχρήστος), Μαρουκάκης, Στεργίδης, Ασίγκμπα (59' Χούσα).

Διαιτητής: Κοσικίδης (Αθηνών)

Βοηθοί: Κουτσόγιαννος (Αθηνών), Λάμιας (Μεσσηνίας)

Last modified onΔευτέρα, 08 Δεκέμβριος 2014 21:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep