Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Βλαχόπουλος την οδηγεί!

Δεύτερο διαδοχικό τρίποντο (1-0) η Ερμιονίδα, βύθισε τον Ηρακλή Ψαχνών.

Ένα ματς χωρίς πολλές καλές στιγμές και με αρκετές δυνατές μονομαχίες, αλλά και νεύρα στο φινάλε έγινε την Κυριακή (30/11) το απόγευμα στο Κρανίδι. Εκεί, η Ερμιονίδα πανηγύρισε το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών. Όπως έκαναν απέναντι στην Επισκοπή, έτσι και απέναντι στους Ευβοιώτες, οι νεοφώτιστοι επικράτησαν 1-0 και εδραιώθηκαν στη μέση της βαθμολογίας, με τους «πράσινους» να βυθίζονται στη βαθμολογία.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στο 56’ ο Βλαχόπουλος έπειτα από σέντρα του Συμελίδη. Ο επιθετικός της ομάδας της Αργολίδας ήταν ο σκόρερ και απέναντι στην Επισκοπή, με τα γκολ του να αποδεικνύονται… χρυσάφι για τους «κυανοκίτρινους».

H ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης, Κολόκας, Συμελίδης (90' Στάικος), Σαμαράς (30' Τζανής), Ιασωνίδης, Ταπέ, Σβόγιτς, Παβίσεβιτς, Όμο, Βλαχόπουλος (67' Κιοσσές).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Μελίσσας, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Γκεμίσης (67' Κόσουτιτς), Χ. Πατσατζόγλου, Ραπτάκης, Σικαλιάς (54' Λόμπα), Γουόρντεν, Ράντι, Φλίγκος.

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 30 Νοέμβριος 2014 19:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep