Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη Καρδίτσας με Ολυμπιακό

Η Αναγέννηση επικράτησε με 2-1 της ομάδας του Βόλου εκτός έδρας.

Νικηφόρο ήταν το φιλικό που έδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας με τον Ολυμπιακό Βόλου. Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Διαμαντόπουλος άνοιξε το σκορ για τους «ερυθρόλευκους», ύστερα από σέντρα από δεξιά του Θέου. Η ισοφάριση για τους «κιτρινόμαυρους» ήρθε στο 44'. Ο Τζέκος σούταρε μέσα από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα αρχικά στο δοκάρι του Κολίτσι και ακολούθως στα δίχτυα.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου μισού ήρθε και το δεύτερο γκολ της Αναγέννησης. Στο 47' ο Χατζηρίζος έκλεψε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, βρήκε τον Μαυρία, αυτός έδωσε στον Βουτσιά, ο οποίος με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κολίτσι, γράφοντας το 1-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Κολίτσι (70' Κασμερίδης), Καρράς (57΄Ζέρης), Χιντζίδης (70' Μαργαρίτης), Μπάρμπας (84' Χιντζίδης), Μακρυδημήτρης (46' Γιαλούσης), Κορνελάτος, Ρόκας (51' Μπιτάνγκ), Πινάρες (46' Νικολιάς), Θέος, Μαρτίνεθ, Διαμαντόπουλος (46' Κούτσι)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ.: Μέλκας, Μίχος (64' Υφαντής), Γκουγκούδης (81' Δημόπουλος), Οικονόμου (81' Τζανής), Σάββας, Παπαργυρίου, Στάμος (76' Αδαμόπουλος), Μπιτέλης (46' Χατζηρίζος), Μαυρίας, Νίκιτς (76' Κοντός), Τζέκος (46' Βουτσιάς).

Last modified onΣάββατο, 15 Νοέμβριος 2014 17:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep