Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θρίλερ στα Ψαχνά

Τα πάνω κάτω ήρθαν στα Ψαχνά. Η Καλλιθέα πήρε γρήγορα κεφάλι στο σκορ με 0-2 στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, ωστόσο οι παίκτες του Αντώνη Πριόνα πάλεψαν και ισοφάρισαν σε 2-2 στο φινάλε.

Με γκολ στο 15' και στο 20' ο Μαρουκάκης αιφνιδίασε τον Ηρακλή Ψαχνών και έβαλε μπροστά την Καλλιθέα. Οι «κυανόλευκοι» στο ντεμπούτο του Νίκου Παντέλη στον πάγκο της ομάδας κρατούσαν με σχετική ευκολία το υπέρ τους προβάδισμα, ωστόσο μια φάση στο 75' άλλαξε τη ροή του αγώνα. Ο Σέγκος ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή της Καλλιθέας από τον Βιδάλη, ο οποίος δέχτηκε την κόκκινη κάρτα. Ο Ζουλιώτης ευστόχησε και λίγο πριν από το φινάλε, στο 90+3' ο ίδιος παίκτης έγραψε το 2-0. Πατήστε ΕΔΩ και δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της συνάντησης.

 

 

Ηρακλής Ψαχνών (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Γιώτας (71' Πούρνος), Μάτσος (62' Γανωτής), Λιόσης, Ντελέκος (28' Δελήμπασης), Ροντρίγκο, Σέγκος, Τσοκάνης.

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος (90+2' Μιχαλόπουλος), Καλτσάς, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Ρουσάκης, Βιδάλης, Αρβανίτης, Μαρουκάκης (58' Ντιαλό), Κατσίκης (79' Ηρακλής).

Last modified onΤετάρτη, 04 Ιανουάριος 2012 20:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep